-
brisnje tema pomoć
Ovo mi je prvi susret sa symbianom.Kupio sam n80 instaliro neke teme preko pc suita. Kad sam htio maknuti neke teme(deinstalirat) u upravljanje programima ne pokazuje mi sve teme. Dvije koje je pokazo sam uklonio ali ove druge nemogu jer ih u upr. programima nema. kad probam deinstalirat prek pc suit onda mi u nokia app installer ne prikzuje sto je na tel.
Pomoć molim
nisam pronaso slicnih teme koje bi mi pomogle
Hvala unaprijed i vjerujem da ce ti mi jos pomoć jer cu vas udavit sa pitanjima!!!
-
odi u teme i imas popis tema, stisni C na odredeu temu i on ce te pitat oces maknit, ti kazes DA i on makne.
naravno ta tema ne smije biti u koristenju.
-
ne regira mi u temama uopce tipke c!!!
-
nemozes brisat teme koje su u ROMu, ako su to teme koje si naknadno instalirao a nisu one koje dolaze s moba.. onda bi ti trebalo radit C na njima.
-
znaci imam teme koje sam dobio sa mobitelom njih necu ni brisat, nkon toga sam instaliro 5 teme od kojih su mi 2 ok a ostale želim maknut. 2 mogu pobrisat a jednu ne. Uopce mi ne reagira tipka c kad udjem u teme a u upravljanju programa je nema. Te teme se nalaze na kartici!!
Rom???
-
pa odi preko kompa na karticu i obrisi temu rucno...
-
i odem ali nema foldera od tema
ma nema veze necu gnjivit vise vec cu otkrit to nekkak
-
dakle sad sam formatiro memorijsku karticu(tako sam izbriso one teme) i nanovo krenuo instalirat temu i javlja mi instalacija nije moguca i za neke igrice isto
-
je nista, lijepo ti napravi phone softwaer update... ne zaboravi samo backup kontakta
-
Teme se brišu tako da odeš na upravitelj programa nadješ temu koja je tamo instalirana stisneš C i obrišeš ju.