odi u teme i imas popis tema, stisni C na odredeu temu i on ce te pitat oces maknit, ti kazes DA i on makne.
naravno ta tema ne smije biti u koristenju.
Ovo mi je prvi susret sa symbianom.Kupio sam n80 instaliro neke teme preko pc suita. Kad sam htio maknuti neke teme(deinstalirat) u upravljanje programima ne pokazuje mi sve teme. Dvije koje je pokazo sam uklonio ali ove druge nemogu jer ih u upr. programima nema. kad probam deinstalirat prek pc suit onda mi u nokia app installer ne prikzuje sto je na tel.
Pomoć molim
nisam pronaso slicnih teme koje bi mi pomogle
Hvala unaprijed i vjerujem da ce ti mi jos pomoć jer cu vas udavit sa pitanjima!!!
odi u teme i imas popis tema, stisni C na odredeu temu i on ce te pitat oces maknit, ti kazes DA i on makne.
naravno ta tema ne smije biti u koristenju.
ne regira mi u temama uopce tipke c!!!
nemozes brisat teme koje su u ROMu, ako su to teme koje si naknadno instalirao a nisu one koje dolaze s moba.. onda bi ti trebalo radit C na njima.
znaci imam teme koje sam dobio sa mobitelom njih necu ni brisat, nkon toga sam instaliro 5 teme od kojih su mi 2 ok a ostale želim maknut. 2 mogu pobrisat a jednu ne. Uopce mi ne reagira tipka c kad udjem u teme a u upravljanju programa je nema. Te teme se nalaze na kartici!!
Rom???
pa odi preko kompa na karticu i obrisi temu rucno...
i odem ali nema foldera od tema
ma nema veze necu gnjivit vise vec cu otkrit to nekkak
dakle sad sam formatiro memorijsku karticu(tako sam izbriso one teme) i nanovo krenuo instalirat temu i javlja mi instalacija nije moguca i za neke igrice isto
je nista, lijepo ti napravi phone softwaer update... ne zaboravi samo backup kontakta
After all...
Teme se brišu tako da odeš na upravitelj programa nadješ temu koja je tamo instalirana stisneš C i obrišeš ju.
Bookmarks