Ovako, trebao bih neki link gdje da skinem Operu Mini za Nokiu 7373, jer službena starnica od Opere Mini nekaj šteka...treba mi za rezoluciju ekrana 240x320...zahvaljujem! :thumbup:
Printable View
Ovako, trebao bih neki link gdje da skinem Operu Mini za Nokiu 7373, jer službena starnica od Opere Mini nekaj šteka...treba mi za rezoluciju ekrana 240x320...zahvaljujem! :thumbup:
Ako bi radila ona verzija za k800, a mislim da bi trebala jer je ista rezolucija, onda probaj skinut odavde...
Poz, javi jel radi...
Instalirao sam Operu Mini i tražio postavke za internet u SZK, ali mi se neće spojiti putem Opere...kada idem prek web browsera koji je već instaliran na mobu, mogu se spojiti, ali taj browser je u kurcu...jel zna netko razlog zakaj se neće spojiti putem Opere Mini?
Probaj sa Nokijinog sitea skinuti napredne postavke (za web ili streaming),a ove T-Mobileove maknuti. Meni je proradila Opera na 6280 tek sa Nokijinim postavkama
Imaš točan link di mogu skinuti te napredne postavke sa Nokijine stranice?
7373 i 6280 imaju identičan software tak bi i meni trebalo raditi...
Pa vjerojatno bi ti trebale raditi postvake od 6280, jer nema neke velike razlike u softu između ta dva moba...
Evo link pa probaj...
Otišao sam na taj link, al nisam našao nikakve specijalne postavke...
Pa moras napraviti pristupnu tocku. Meni-> Postavke-> Konfiguracija-> Postavke osobne konfiguracije-> Opcije-> Dodaj novi-> Pristupna tocka-> pa uredi to kak treba. Meni je namjesteno ovako: Ime racuna:Opera mini--> Postavke pristupne tocke-> Nositelj podataka:Paket podataka-> Postavi nositelja->
Pristupna tocka paketa podataka:gprs0.vipnet.hr
vrsta mreze:IPv4
vrsta provjere:Normalno
Ime korisnika:38591
Lozinka:38591
To je u redu,ali El Ninu trebaju postavke za T-Mobile,pa ako netko ima,bilo bi dobro da ih posta...