Ako bi radila ona verzija za k800, a mislim da bi trebala jer je ista rezolucija, onda probaj skinut odavde...
Poz, javi jel radi...
Ovako, trebao bih neki link gdje da skinem Operu Mini za Nokiu 7373, jer službena starnica od Opere Mini nekaj šteka...treba mi za rezoluciju ekrana 240x320...zahvaljujem!![]()
Bom Chicka WahWah
Ako bi radila ona verzija za k800, a mislim da bi trebala jer je ista rezolucija, onda probaj skinut odavde...
Poz, javi jel radi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Instalirao sam Operu Mini i tražio postavke za internet u SZK, ali mi se neće spojiti putem Opere...kada idem prek web browsera koji je već instaliran na mobu, mogu se spojiti, ali taj browser je u kurcu...jel zna netko razlog zakaj se neće spojiti putem Opere Mini?
Bom Chicka WahWah
Probaj sa Nokijinog sitea skinuti napredne postavke (za web ili streaming),a ove T-Mobileove maknuti. Meni je proradila Opera na 6280 tek sa Nokijinim postavkama
Imaš točan link di mogu skinuti te napredne postavke sa Nokijine stranice?
7373 i 6280 imaju identičan software tak bi i meni trebalo raditi...
Bom Chicka WahWah
Pa vjerojatno bi ti trebale raditi postvake od 6280, jer nema neke velike razlike u softu između ta dva moba...
Evo link pa probaj...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Otišao sam na taj link, al nisam našao nikakve specijalne postavke...
Bom Chicka WahWah
Pa moras napraviti pristupnu tocku. Meni-> Postavke-> Konfiguracija-> Postavke osobne konfiguracije-> Opcije-> Dodaj novi-> Pristupna tocka-> pa uredi to kak treba. Meni je namjesteno ovako: Ime racuna:Opera mini--> Postavke pristupne tocke-> Nositelj podatakaaket podataka-> Postavi nositelja->
Pristupna tocka paketa podataka:gprs0.vipnet.hr
vrsta mreze:IPv4
vrsta provjere:Normalno
Ime korisnika:38591
Lozinka:38591
To je u redu,ali El Ninu trebaju postavke za T-Mobile,pa ako netko ima,bilo bi dobro da ih posta...
Bookmarks