Promjenjene ikone na C81!!!!
nakon vise od mjesec dana evo i ovo je upalilo!! Kako sam preksinoc uspio odkodirati c81 da bi ga odkodirao morao sam mu poslati preko papue SKEY! zahvaljujuci skeyu mobitel je stavljen na factory mod! i nakon odkodiranja tako je i ostao! danas sam isao uci u mpm da prebacim fotografije na memori karticu i uz nju i data dsik imam diskove "config" i "cache" !!!!!! da vam pojasnim, kad mobitel stavite na factory mod dobit cete na raspolaganje i ova dva hide diska! a da bi ikone promjenili morate uci u hide disk config\japp\FlexMenu i u njega kopirati ikone koje mozete skinuti sa modopo stranice pod downloads\menu icons\ i tamo cete na za x81 seriju. njih extract iz rara u folder na mobu FlexMenu. prije toga spremite cijeli folder flexmenu na disk u komp u slucaju da sta ode krive ali NECE! bitan je file main.fs on vam ukljucuje sve animacije u meni!!!
PROBAJTE
do ovoga svega smo bili dosli prije 2 tjedna ja i Siemens ali problem je bio u tome sto smo Skey slali preko papue 0.95 a ona i c81 se bas i ne vole, zapravo ona kaze da je stavila mob na factory mod a to ne napravi!! zato se diskovi nisu ni vidili. znaci ako ili odkodirate ili mjenjate ikone koristite papuu 0.91a. a za izracun kodova nju uz pomoc 0.95. pomoci ce vam i tutorial koji sam stavio za odkodiranje. TO JE TO OD MENE!!! e i usput nove ikone su sexy....