Imam pitanje:
Može li se u ovom mobitelu recimo zaključati poruke...tako da se poruke mogu otvoriti samo uz PIN......:confused:
Printable View
Imam pitanje:
Može li se u ovom mobitelu recimo zaključati poruke...tako da se poruke mogu otvoriti samo uz PIN......:confused:
Koliko sam ja upoznat, a koristio sam malu hrpu mobitela (još tamo od 98. godine), to nije moguće napraviti ni u jednom mobitelu.
To je nemoguće napraviti...imaš na Symbianima opcije tipa "novčanik" ili "Handy Safe" di možeš spremati razno razne podatke, a da budu pod šifrom...
ma normalno da se moze..
pa na svakom Samsungu se to moze!!!
samo se ne zakljucava s PINom nego sa kodom (onih osam famoznih Samsungovih nula, koje jednostavno promijenis u nesto drugo..)
odes u postavke, sigurnost, i tamo imas sve, od promjene koda pa sve do oznacavanja stvari koje zelis zakljucati!!!
Eo kako ti je kod mene na mom E370,također sam samo zaključao poruke......
meni-->postavke-->sigurnost-->privatnost.....i odabereš šta ćeš zaključat......default kod ti je 00000000 i ti ga promijenis........
da x680 ne može to ko E370..a ni ko x670, što mene više čudi..kao broj više u generaciji i onda nema tu precool foru..i ja sam ljut :thumbdown