T-Mobile slanje na servis - nikad više!
Situacija je sljedeća:
Kupio sam Nokiu 6280 u T-Mobile centru u Čakovcu. Nakon dva-tri tjedna korištenja počeo me zezat klizni mehanizam (zapinjao) pa sam 03.01.2007. odličio poslat na servis (i usput reko nek mi stave novi soft kad je već tamo). Znam da j rok čekanja 15 radnih dana pa nisam radio pritisak do jučer (22.01.2007). Kad mi se niko nije javio odlučio sam da nazovem ja njih - kaže mi tamo da neznaju, ali da će poslat mail da vide šta je i di je zapelo. Zovem ih danas - kaže mi da neznaju i da nisu dobili odgovor i bla bla. Grrr...popizdih na to, reko gamad nesposobna idem ja zvat u Mobis. I zovem Mobis - kaže tamo da je taj mobitel stigao kod njih 18.01.2007 (!) i poslan 22.01.2007. u Čakovec. Eto, za minutu sam dobio informaciju koji ovi t-kreteni ne mogu 2 dana + saznao da mi je mobitel od 3.1.-17.1. ležao negdje (vjerojatno u t-centru) i skupljao prašinu...ili ko zna šta drugo!
Eto, sljedeći put ću rađe sam u Mobis to odfurat nego ovim kretenima nesposobnim dati u ruke. Još uvijek mi se nisu javili i čekam - trebalo bi to danas doći u Čakovec. Iako je rok čekanja 15 dana, mislio sam da to nema šta trajat duže od 5 dana (što na kraju krajeva i nije), ali eto gospoda iz T-M-a 2 tjedna nisu mrdnuli K. Evo morao sam olakšati dušu :fried: , ali ujedno i savjetujem da ne kupujete mobitele u T-centrima i ne šaljete ih tamo na servis! Mobisu svaka čast!