Teške prevare HT-a na području Osijeka i Slavonije!
10.10.2006. god. sam putem službe za korisnike T-com na broju 0800/9000 podnio zahtjev za uključenje usluge ADSL-a i djelatnik te službe mi je po provjeri potvrdio da mi je usluga dostupna i obavjestio me da će mi biti u kratkom roku i omogućena. Tek sam početkom 12. mjeseca i to po mojoj intervenciji dobio potrebitu dokumentaciju na potpis što sam odmah i učinio i istu priloženom omotnicom i poslao. Poslije mojih opetpvanih zahtjeva da se usluga realizira su mi djelatnici HT-a 5.1.2007. priključili terminalnu opremu i omogučili korištenje usluge ADSL-a. No to nažalost nije bio kraj mojih muka, agonija se nastavila i to još gore. Brzina interneta mi nije nikada bila veća od 24 kb/s što je stvarno premalo. Djelatnik HT-a je došao i kao promjenio mi je modem tvrtke KASDA za drugi iste kompanie sa kao novim firmware-om ali koji optićki je vidljivo oštećen. Situacija je još gora od toga trenutka i HT mi je priopćio da je to do moga računala. Inače ih imam dva i to stolno je s Nvidia nforce3 matičnom,AMD athlon 3.0 procesorom s Barton jezgrom,Nvidia mrežnom karticom i Nvidia geforce fx grafikom te naravno WD 160 GB S-ata hardom. Sve je kupljeno legalno u HG-spotu i instalirani su legalni XP-pro sp2. Ja sam čak pokušao i pismenim putem da se obratim HT-u ali odgovora nema, računalo je u HG-spotu provjereno i ispravno je. Šta da činim??? Molim pomoc i tuđa iskustva!
Moje iskustvo sa HT-om i uslugom maxADSL!
Dragi forumaši!
Početkom tekuće godine mi je poslije tromjesečnog čekanja HT spojio njihovu " iznimnu " uslugu ADSL-a.
Taj ću dan nažalost pamtiti kao jedan od gorih u mome životu.
Odmah po spajanju usluge ustanovljeno je neugodno iznaneđenje da brzina downloada u najboljem slučaju ne prelazi puno preko 95 kB/s, što je naravno daleko od onih 128 kB/s ili 1024 kb/s koje plaćamo kroz naknadu za brzinu.
Isto sam naravno prijavio kao smetnju i kvar na 0800/9000 i kroz kuću mi je prošla cijela plejada HT-ovih " stručnjaka " i to redom:
1. gosp. Stazić 2x
2. gosp. Škaro 1x
3. gosp. Horvat 3x
Naravno da osim ove navedene gospode montera Osiječkog TK Centra ne treba zaboraviti ni sljedeću gospodu:
1. gosp. Nikšić, rukovoditelj ADSL-a za područje grada
2. gosp. Jambrečina, zamjenik rukovoditelja mreža Osijek
3. gosp. BOROVEC, direktor TK centra Osijek!
Razlog zbog kojeg imenom navodim ovu gospodu je da se vidi da ne pričam gluposti i izmišljotine i da nitko od gore navedene gospode a sa kojim sam bio u što osobnom, što tel. kontaktu se nije udostojio da na bilo koji način moj problem riješi.
Naprotiv, za sve su optuživali mene i to sa nizom neistina i laži i to sljedećih:
1. Neispravna korisnikoma telekomunikacijska infrastuktura.
- notorna laž koju je gosp. Stazić detaljnjim mjerenjem sa mjernom opremom ustvrdio da ne stoji.
2. Korodirani telekomunikacijski vodovi.
- notorna laž koju je osobnim uvidom ustvrdio gosp. Horvat.
3. Neispravno računalo i operativni sustav.
- notorna laž koju je stručnim uvidon utvrdi a za što postoji pisani dokaz HG Spot Osijek.
4. Motanje bakrene žice na drugu bez korištenja potrebitih kontaktnih pomagala je sukladno važećim propisima RH. Izjava gosp. Horvata koja je ne samo glupa i idiotska već je i notorna laž.
- uvid u važeće telekomunikacijske propise RH.
Sve zajedno jedna nevjerovatna i za mene bolna činjenica sa kojom moram živjeti a samo sam htio normalnu i kvalitetnu uslugu, NIŠTA VIŠE!!!