Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Teške prevare HT-a na području Osijeka i Slavonije!

10.10.2006. god. sam putem službe za korisnike T-com na broju 0800/9000 podnio zahtjev za uključenje usluge ADSL-a i djelatnik te službe mi je po provjeri potvrdio da mi je usluga dostupna i obavjestio me da će mi biti u kratkom roku i omogućena. Tek sam početkom 12. mjeseca i to po mojoj intervenciji dobio potrebitu dokumentaciju na potpis što sam odmah i učinio i istu priloženom omotnicom i poslao. Poslije mojih opetpvanih zahtjeva da se usluga realizira su mi djelatnici HT-a 5.1.2007. priključili terminalnu opremu i omogučili korištenje usluge ADSL-a. No to nažalost nije bio kraj mojih muka, agonija se nastavila i to još gore. Brzina interneta mi nije nikada bila veća od 24 kb/s što je stvarno premalo. Djelatnik HT-a je došao i kao promjenio mi je modem tvrtke KASDA za drugi iste kompanie sa kao novim firmware-om ali koji optićki je vidljivo oštećen. Situacija je još gora od toga trenutka i HT mi je priopćio da je to do moga računala. Inače ih imam dva i to stolno je s Nvidia nforce3 matičnom,AMD athlon 3.0 procesorom s Barton jezgrom,Nvidia mrežnom karticom i Nvidia geforce fx grafikom te naravno WD 160 GB S-ata hardom. Sve je kupljeno legalno u HG-spotu i instalirani su legalni XP-pro sp2. Ja sam čak pokušao i pismenim putem da se obratim HT-u ali odgovora nema, računalo je u HG-spotu provjereno i ispravno je. Šta da činim??? Molim pomoc i tuđa iskustva!
    Zadnji uredio Nisde Osijek : 20-01-2007 u 21:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove