Ajmo narode, pišite di ste otpratili staru i dočekali novu godinu, kako vam je bilo, možete postati i fotke zanimljive...
Printable View
Ajmo narode, pišite di ste otpratili staru i dočekali novu godinu, kako vam je bilo, možete postati i fotke zanimljive...
....bilo sam svugdje,kod familije i prijatelja sve u svemu odličan doček.Nadam se da ću dobit neke slike:)
bilo je jebeno! birc kod kvatrica, puno jako ljdi, kada smo sve zbrojili racunica je dosla do mozda 150 ljudi u spici! malo je vlasnik srao, ali sve u svemu bilo je svega! cura losih skoro pa i nije bilo (****** ja sam oganiziro :) ) i sve su bile lake!
JES UBO STA NA KRAJU ?
Pa tred za slike s dočeka je već postavljen, vidit ćemo ima li išta zanimljivo, sve je to isto, cuga,klopa,ples, cerek i iduća 24 sata silencio stampa.
bila u od sumraka do zore..bilo puno ljudi...još su iza 2 dolazili i tak....ma jebenica...došla doma u 5...mislila sam da ću doći u 7-8 ali eto...
ja sam isto tako doso ranije oko pol 5, ali bilo je jebeno svejedno!
@plejer pa to je privatna stvar
Ja sam ponoć dočekao sa starcima kod tete i dosađivao se, onda sam se oko 0:30 spustio na Korzo, pjevao je Oliver Dragojević, bila je takva gužva, nije se moglo ni prstom pomaknut... To mi je dopizdilo za oko sat vremena, i onda sam lijepo išao doma igrat Hitman 2 :)
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
@plejer pa to je privatna stvar
znači nisi:)
bas sam i ja to htio napisat ;D= Citat =:
Poslao: tomo
znači nisi:)
Bila sam sama s dečkom i bilo je super, bolje od očekivanog, doma sam došla u 13 h. A na Severini tako malo ljudi pa normalno ko bi dao 1800 kn za nju daj molim te.:D
hehehe! jesam
meni bi severina trebala dati 2000 kuna da je slušam, a još 1800 za ostale aktivnosti, ali ima šutit dok ja radim. :)= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Bila sam sama s dečkom i bilo je super, bolje od očekivanog, doma sam došla u 13 h. A na Severini tako malo ljudi pa normalno ko bi dao 1800 kn za nju daj molim te.:D
Kao da čitam izvode iz Katalenićeva macho priručnika "Kako sam skuvao Mirnu Berendt" ;)= Citat =:
Poslao: whiteboy
meni bi severina trebala dati 2000 kuna da je slušam, a još 1800 za ostale aktivnosti, ali ima šutit dok ja radim. :)
Riva, Obojena svjetlost, mali privatni tulum kod frenda.
Zakon.
čekaj malo, onaj pilić katalenić je, koliko sam ja skužio, želio mirnu berend.. a ja NE želim severinu. čitaj pažljivo :)= Citat =:
Poslao: miško
Kao da čitam izvode iz Katalenićeva macho priručnika "Kako sam skuvao Mirnu Berendt" ;)
:lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: miško
Kao da čitam izvode iz Katalenićeva macho priručnika "Kako sam skuvao Mirnu Berendt" ;)
ludo,uglavnom pijano i slinavo,hehehe
...ja još gripicu imam....:)
mala ti bi bila korisna na nasem tulumu!
ovaj dio sa Korzom i Dragojevicem mi se svidja (minus guzva al to je uvijek tako na trgovima sa dobrim pjevacima)...nisam znala da je on bio u Ri... u svim gadovima je bio bolji program neg u ZG= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Ja sam ponoć dočekao sa starcima kod tete i dosađivao se, onda sam se oko 0:30 spustio na Korzo, pjevao je Oliver Dragojević, bila je takva gužva, nije se moglo ni prstom pomaknut... To mi je dopizdilo za oko sat vremena, i onda sam lijepo išao doma igrat Hitman 2 :)
hehe a i igrice nisu za bacit..bar nisi mamuran ;)
...bio kod kuće i na forumu... :D ...
Da bio je u Ri. Ste čuli na Tv-u, neznam točno u kojoj emisiji, kako su Zagrepčani bili ljubomorni na to, ona ženska šta čita vijesti je rekla nešto u stilu "Pravi je misterij kako je Rijeka uspjela dobit jednog takvog dobrog i popularnog pjevača". Ja nemam ama baš ništa protiv zagrepčana, ali ta me je izjava raspizdila.
Inače, bilo je dosta dobro i zabavno.
U Zagrebu su zato bile SSNMT.:D :D :D :lol:
s tuluma dr. whiteboya svi bolesni doma idu... ;D= Citat =:
Poslao: tomo
...ja još gripicu imam....:)