Zanima me dal postoji program koji najbolje pretvara neki video file u 3gp za mobitele k750 i k800? Hvala unaprijed!
Printable View
Zanima me dal postoji program koji najbolje pretvara neki video file u 3gp za mobitele k750 i k800? Hvala unaprijed!
Imaš puno takvih programa, ja koristim Xilisoft video converter, bolje ti je konvergirati u mp4, puno je kvalitetniji video dok je 3gp katastrofa.
search po forumu i googleu pa nađeš tone!
hvala vam! ......................
Nisam mijenjao parametre, samo bi promijenio rezoluciju u 320*240 i sve je stimalo.
Ja vec duze koristim ImTOO 3GP Video Converter (inace vrlo slican gorespomenutom Xilisofu), i radi mi bez problema. :thumbup:
Koristim sljedece parametre:
- video - 320x240, 256 kbps, same quality: NO, ostalo ne diram
- audio - mpeg4aac, mono: YES, 48 kbps, 22 kHz, ostalo ne diram
E da, nekad mi se dogodi da mi audio pocne malo prije ili malo poslije videa. :( To onda prvo sredim pomocu VirtualDuba, kazem video direct stream copy, audio direct stream copy, audio delay 100 ms ili -100 ms (ovisno jel krene prije ili kasnije; 100 ms je obicno dovoljno da vrati sve u sync), pa onda tako dobiveni video provucem kroz ovaj gorespomenuti 3GP konverter.
probaj winavi 3gpmp4 converter:notooth:
Ja koristim Xilisoft PSP Video Converter 3... (je za PSP) ali si lijepo namjestim rezoluciju u 320x240 i sveradi super... :spin:
E našo bio na nekom njemaćkome forumu kao najbolji converter za novije sonyerrisone koji se zove: Super converter i ćini mi se ok ali neznam zašto kada stavim svoju rezoluciju onda ne vidim na ekranu ništa. ali imam audio. to je kada stavim za k750!