zanima ima li netko pa da uploada onu pjesmu koja je jučer bila na shpitzi.
pjesma je namijenjena g.Bandiću i refren ide nekako ovako : "...put voltina,pošalji građevince da srede baštijanovu..."
Printable View
zanima ima li netko pa da uploada onu pjesmu koja je jučer bila na shpitzi.
pjesma je namijenjena g.Bandiću i refren ide nekako ovako : "...put voltina,pošalji građevince da srede baštijanovu..."
To ti sigurno ima Drug Mile on ti je veliki Bandicev fan:notooth:
Čuo sam to sinoć... mislim da su rekli da je stvar postana na youtube. Dakle trebalo bi tamo neki search opalit, moglo bi se naći :rolleyes:
bluedevil,hvala!
ja sam skinuo taj video preko keepvid stranice i file mi se nalazi s .flv ekstenzijom i nemogu ga otvorit,pa me zanima pomoću kojih programa vi gledate te videe.
kako se zove filmic?
na youtube-u se zove "bandic song"
Ovo je bolestina... :D Teski zakon...
molio bih ako ima koja dobra duša da taj video uploada na rapidshared ili negdje drugdje ali u nekom drugom formatu,jer video nemogu pogledati ni s FLV playerom.
najljepša hvala!
to je bilo na spici...nis posebno
ili recimo moj kvart....
gle, baštijanova je stvarno u qurcu... idem tamo svaki radni dan... (fax mi tamo) To stvarno treba srediti... :spin:
SHIT moram se udružiti sa Krompirkom da nešto snimimo i pošaljemo na youtube za gradonačelnika Đapića!! :notooth:
A Šile bude sredio snimke jer ima sve - dobar auto, kameru i građevinsko znanje!!
Ma šta pjesmu, budemo snimili cijeli album!!!!!:lmao::lmao::lmao: