-
ModeratoriCA
smijem ja otvorit temu, jelda...ajde dečki pa nisam dugo....
zanima me, dali je moguće da žena bude moderator, i zašto nitko od forumaša nikada ne predloži neku od forumašica...naravno osim dj velje koji je predložio bubbles( to ću ti zapamtit)... :D :D
koje bi kvalitete po vama forumašica trebala imati da postane moderator .... samo da razjasnim, ne mislim ja gurati sebe u to, nego tek toliko da vidim komentare...pa tko zna....možda cure navale na ovaj forum....s obzirom da ih baš i nema....
bokić...
-
pa nitko ne trazi moderatore nego se oni dobrovoljno jave sta bi moderirali, onda si on/a zapocne temu u #mobil forum i tamo se raspravlja o tome... ti se nebi ni mogla ugurat tu... za test forum vec ima moderator ;D
-
...ja bi rado htio vidjet makar jednu žensku osobu kao moderatoricu...samo,kao što je "p4e" rekao,ne kandidirate se...
-
-
Zappan je odavno napisal kaj se traži od moderatora. Koliko me sjećanje služi, spol nije bil određen. Znači ukratko, poznavanje teme, razumna glava( da smiri usijane) prisutstvo na forumu i to je uglavnom to. Poželjan je i određeni staž da se ljudi uvjere u osobine onoga koji želi biti moderator.
Usput, bez zamjerke, bila bi loš moderator jer se prelako pališ za svaku sitnicu.
-
koje bi atribute trebala imati? to neka ti wb odgovori
-
-
-
NUDIM SE ZA MODERATORA - ...ALCATEL TELEFONI...
- alkateli su mi simpa u zadnje vrijeme:).
-
u zadnja dva dana svi se nude za moderatore ;D
-
to tak da mogu sutra (01.01.'04) pricati da su moderatori vec godinu dana!!
-
kad je vec prazno mjesto za alkatela..
@bigboss daj mi ponovi mail..zaboravio sam:)
-
-
...ti bi mogla bit' moderator na smajličima... :p
-
pa to sam si i razmišljala...ali ipak to je prevelika odgovornost...:lol: :D
-
...pa da..."andrea",evo jedan :kiss: ...
-
hmm...da postoji moderator za smajliće...i za blagdane i praznike...te čestitke što se pišu...ja bi se odmah kandidirala i vi bi svi primili mito..i glasOVALI za mene....hehe...bujna mašta djevojčice....:rolleyes: :D
-
...pa mogli bi pitat "zappana" za novi podforum...npr. *Andreini Smajlići* :) ...
-
hmph definitive treba neki zenski kutak o mobacima, to bi mogle andrea i ja moderirat u duetu hehe udruzene zenske snage lol
;)
teme bi mogle biti...koji mob paše uz koji auto...
koja boja moba uz koju boju kose...
gdje ima zgodnih frajera koji prodaju mobove...
u vip centru ima jedan btw... ;)
-
totalno te podržavam mjehuriću...mislim da bi popularnost ovog foruma znatno porasla....
ali vidiš da nas moderatori ne fermaju...to ti je tak...znaš onu izreku...neće lova na sirotinju....-->naša ide ovak..neće moderiranje na pripadnice lijepšeg spola...:rolleyes:
-
prije 5 min je sestra zakljucila da su u prirodi muski uvijek ljepsi
-
reci seki da je još premlada...
-
ali ima mala pravo - uzmi zoo svijet - samo muški primjerci imaju 'perje za kitit se' - od pauna, do ostalih šarenih ptica, gdje svojim šarenilom muški osvajaju samozatajne i sive ženke...
-
wb stvarno imaš bujnu maštu...čitam ovo i nevjerujem...kaj si nedavno bio u zoološkom ili ...:D ?
-
He he istina wb, istina...