pa nitko ne trazi moderatore nego se oni dobrovoljno jave sta bi moderirali, onda si on/a zapocne temu u #mobil forum i tamo se raspravlja o tome... ti se nebi ni mogla ugurat tu... za test forum vec ima moderator![]()
smijem ja otvorit temu, jelda...ajde dečki pa nisam dugo....
zanima me, dali je moguće da žena bude moderator, i zašto nitko od forumaša nikada ne predloži neku od forumašica...naravno osim dj velje koji je predložio bubbles( to ću ti zapamtit)...![]()
![]()
koje bi kvalitete po vama forumašica trebala imati da postane moderator .... samo da razjasnim, ne mislim ja gurati sebe u to, nego tek toliko da vidim komentare...pa tko zna....možda cure navale na ovaj forum....s obzirom da ih baš i nema....
bokić...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
pa nitko ne trazi moderatore nego se oni dobrovoljno jave sta bi moderirali, onda si on/a zapocne temu u #mobil forum i tamo se raspravlja o tome... ti se nebi ni mogla ugurat tu... za test forum vec ima moderator![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
...ja bi rado htio vidjet makar jednu žensku osobu kao moderatoricu...samo,kao što je "p4e" rekao,ne kandidirate se...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@andrea![]()
![]()
Zappan je odavno napisal kaj se traži od moderatora. Koliko me sjećanje služi, spol nije bil određen. Znači ukratko, poznavanje teme, razumna glava( da smiri usijane) prisutstvo na forumu i to je uglavnom to. Poželjan je i određeni staž da se ljudi uvjere u osobine onoga koji želi biti moderator.
Usput, bez zamjerke, bila bi loš moderator jer se prelako pališ za svaku sitnicu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
koje bi atribute trebala imati? to neka ti wb odgovori
samo naprijed
gooooo for it!!!!!!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
NUDIM SE ZA MODERATORA - ...ALCATEL TELEFONI...
- alkateli su mi simpa u zadnje vrijeme.
u zadnja dva dana svi se nude za moderatore![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
to tak da mogu sutra (01.01.'04) pricati da su moderatori vec godinu dana!!
kad je vec prazno mjesto za alkatela..
@bigboss daj mi ponovi mail..zaboravio sam![]()
dobro. hvala na komentarima. iskreno,nisam ni očekivala da ćete me shvatiti ozbiljno.
p4e & vjeko
šljaka- pa na greškama se uči...
floorkilla, eminem & dj velja najbolji ste
![]()
...ti bi mogla bit' moderator na smajličima...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
pa to sam si i razmišljala...ali ipak to je prevelika odgovornost...![]()
![]()
...pa da..."andrea",evo jedan...
hmm...da postoji moderator za smajliće...i za blagdane i praznike...te čestitke što se pišu...ja bi se odmah kandidirala i vi bi svi primili mito..i glasOVALI za mene....hehe...bujna mašta djevojčice....![]()
![]()
...pa mogli bi pitat "zappana" za novi podforum...npr. *Andreini Smajlići*...
hmph definitive treba neki zenski kutak o mobacima, to bi mogle andrea i ja moderirat u duetu hehe udruzene zenske snage lol
teme bi mogle biti...koji mob paše uz koji auto...
koja boja moba uz koju boju kose...
gdje ima zgodnih frajera koji prodaju mobove...
u vip centru ima jedan btw...![]()
copyright by Mjehuric
totalno te podržavam mjehuriću...mislim da bi popularnost ovog foruma znatno porasla....
ali vidiš da nas moderatori ne fermaju...to ti je tak...znaš onu izreku...neće lova na sirotinju....-->naša ide ovak..neće moderiranje na pripadnice lijepšeg spola...![]()
prije 5 min je sestra zakljucila da su u prirodi muski uvijek ljepsi
reci seki da je još premlada...
ali ima mala pravo - uzmi zoo svijet - samo muški primjerci imaju 'perje za kitit se' - od pauna, do ostalih šarenih ptica, gdje svojim šarenilom muški osvajaju samozatajne i sive ženke...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
wb stvarno imaš bujnu maštu...čitam ovo i nevjerujem...kaj si nedavno bio u zoološkom ili ...?
He he istina wb, istina...
Bookmarks