zanima me dali ima neko od ovdje prisutnih spomenutu tv
Printable View
zanima me dali ima neko od ovdje prisutnih spomenutu tv
imam ja.........
daj reci jel imaš ti teletext na svojoj
imam na hrt1 hrt2 nova rtl.....i ovi domači a na recimo na HBO nema ni na bilokojem stranom programu....
pa ni ono ko na max tv,da se vidi šta ima na programu,ili šta če biti
nema ti tu toga.....
al ima opcija
ma nema,samo uz pomoč zemaljske
:)
više ne....uzeo sam digi paket i dobio sam kao probnu verziju od 7dana s hrt1 i još dosta toga naši programi su svi imali TXT ali strani ne
glupo mi je da su stavili opciju a sad nemožeš koristit,e da a jel imaš neki digi film,tako se zove program,na njemu možeš vidjeti vremenski kad šta ima al nema slike,jbga
gle to što nema txt me ne dira ni 5% ionako šta gledam na digi tv-u je BK-TV i HBO ako me zanima šta ima na HBO-u odem na www.hbo.hr
pa sad nisu loši ni diskoveri,ili geografik,
al nemos na 2 televozora imat digi tv jel?
Taj digi i nije Bog zna sta...nudi nam zemaljske programe,koje u vecem dijelu hrvatske mozemo dobro hvatati i sa obicnom analognom antenom,nekoliko zemaljskih lokalnih televiziskih postaja koje nitko ne gleda ni u njihovim gradovima,te nekoliko satelitskih programa koje mozemo gledati u najobicniji digitalni sat. komplet i to bez pretplate,ali i bez prevoda.
u digiju samo 2 strana programa imaju prijevod na HR a ostali na makedonski :)
a vecina filmova ima audio na bugarskom,rumunjskom,madjarskom i sl. a nema na originalnom u kojem je film snimljen,sto je meni jako cudno.
da bar ubace vise bosanskih i srpskih progarama,koje ipak mozemo razumjeti i bez titla.
i sad daj ti za to 45 kn mjesecno.
sve sto valja ide uz nadoplatu!
a satelitski komlet se moze naci za 500-ak kuna,i nema vise troskova.
ali opet,prije bih dao za to lovu digiju nego t-comu za maxtv.
i u ostalom jeftiniji i je 3 puta
JA sam ga Narucio prije 2 mj. jeste ga dobili?
ja gac ekam i kazu uvijek da nemju ove REcivere
Ne kontam o čemu ti to...Hrt nikad nije bio u digi-tv, i naši programi nikad nisu imali teletext a pitanje oče li ga i imati.I koji ti to BK-TV gledaš u digiju?!= Citat =:
imam na hrt1 hrt2 nova rtl.....i ovi domači a na recimo na HBO nema ni na bilokojem stranom programu....
Ovo su svi programi koji se mogu pratit putem digija, i od nedavno je večina titlovana.Osim discovery kanala.
Osnovni paket za 45 kn
Nova
RTL televizija
Z1
OTV
Discovery Channel
Animal Planet
Discovery Civilisation
Discovery Science
Discovery Travel & Living
Viasat Explorer
Viasat History