zanima me dali ima neko od ovdje prisutnih spomenutu tv
zanima me dali ima neko od ovdje prisutnih spomenutu tv
imam ja.........
A KAJ SAD TI GLEDAS�
više ne....uzeo sam digi paket i dobio sam kao probnu verziju od 7dana s hrt1 i još dosta toga naši programi su svi imali TXT ali strani ne
A KAJ SAD TI GLEDAS�
daj reci jel imaš ti teletext na svojoj
imam na hrt1 hrt2 nova rtl.....i ovi domači a na recimo na HBO nema ni na bilokojem stranom programu....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pa ni ono ko na max tv,da se vidi šta ima na programu,ili šta če biti
nema ti tu toga.....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
al ima opcija
ma nema,samo uz pomoč zemaljske
![]()
glupo mi je da su stavili opciju a sad nemožeš koristit,e da a jel imaš neki digi film,tako se zove program,na njemu možeš vidjeti vremenski kad šta ima al nema slike,jbga
gle to što nema txt me ne dira ni 5% ionako šta gledam na digi tv-u je BK-TV i HBO ako me zanima šta ima na HBO-u odem na www.hbo.hr
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pa sad nisu loši ni diskoveri,ili geografik,
al nemos na 2 televozora imat digi tv jel?
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Taj digi i nije Bog zna sta...nudi nam zemaljske programe,koje u vecem dijelu hrvatske mozemo dobro hvatati i sa obicnom analognom antenom,nekoliko zemaljskih lokalnih televiziskih postaja koje nitko ne gleda ni u njihovim gradovima,te nekoliko satelitskih programa koje mozemo gledati u najobicniji digitalni sat. komplet i to bez pretplate,ali i bez prevoda.
u digiju samo 2 strana programa imaju prijevod na HR a ostali na makedonski
a vecina filmova ima audio na bugarskom,rumunjskom,madjarskom i sl. a nema na originalnom u kojem je film snimljen,sto je meni jako cudno.
da bar ubace vise bosanskih i srpskih progarama,koje ipak mozemo razumjeti i bez titla.
i sad daj ti za to 45 kn mjesecno.
sve sto valja ide uz nadoplatu!
a satelitski komlet se moze naci za 500-ak kuna,i nema vise troskova.
ali opet,prije bih dao za to lovu digiju nego t-comu za maxtv.
i u ostalom jeftiniji i je 3 puta
JA sam ga Narucio prije 2 mj. jeste ga dobili?
ja gac ekam i kazu uvijek da nemju ove REcivere
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Ne kontam o čemu ti to...Hrt nikad nije bio u digi-tv, i naši programi nikad nisu imali teletext a pitanje oče li ga i imati.I koji ti to BK-TV gledaš u digiju?!imam na hrt1 hrt2 nova rtl.....i ovi domači a na recimo na HBO nema ni na bilokojem stranom programu....
Ovo su svi programi koji se mogu pratit putem digija, i od nedavno je večina titlovana.Osim discovery kanala.
Osnovni paket za 45 kn
Nova
RTL televizija
Z1
OTV
Discovery Channel
Animal Planet
Discovery Civilisation
Discovery Science
Discovery Travel & Living
Viasat Explorer
Viasat History