kazu da moze snimat melodije(kao c55) ja sam pronašao samo snimanje glasa(diktafon).ako može snimati melodioje kao doci do toga ?
hvala !
Printable View
kazu da moze snimat melodije(kao c55) ja sam pronašao samo snimanje glasa(diktafon).ako može snimati melodioje kao doci do toga ?
hvala !
Ne moze...
...nažalost,nije moguće...a ni snimke diktafona ne možeš koristit kao melodije...
koliko sam ja upućen, ne može...
Ej ljudi vidite a ja sam baš faker!Jer ja pošto sam muzičar,doma imam puno dobrih sinthesizera i klavijatura......E,i sad si ja mogu nasnimat bilo koju pjesmu sa bubnjevima i čim god oču,i to lijepo staavim na disketu,pa s diskete na komp,a s kompa na mob.I tako mogu biti najveća faca u kvartu i imat melodiju (polifonu naravno u midi formatu)koju hoću.Od narodnjaka pa do klasike:Jel da je to cool?Probat ću to čim mi stigne M55 iz Zagreba.......
A vidi šta ja mogu! Ja mogu s interneta skinut bilo koju polifonu melodiju! Od narodnjaka pa do klasike:Jel da je to cool?
E ne zmam baš...Ja snimim što god hoću i kako hoću!
..."eriscsson",ajd onda pošalješ mi na mail...javi kad budeš mogao pa ću ti poslat na PP svoju mail adresu...može...
Budem vidio dal to radi
Pronašao sam način kako postaviti snimku diktafona kao melodiju! Snimka iz diktafona se spremi u .vmo formatu, a kad se prebaci na komp ona se odmah pretvori u .wav u PCM format. Na kompu je samo treba pomoću sound recordera promijenit u IMA ADPCM i prebacit natrag u mob! Time se mrvicu izgubi na kvaliteti zvuka, ali ipak...
snimka diktafona se može koristiti i za zvono. Treba ju prekopirati u odgovarajuću mapu.
Nemože, piše "Nevaljali format".
Imas i na siemens-java.com VMO2WAV converter ak sam dobro vidio...
imaš i na tau6.web1000.com sa grafičkim okruzenjem...