Ne moze...
kazu da moze snimat melodije(kao c55) ja sam pronašao samo snimanje glasa(diktafon).ako može snimati melodioje kao doci do toga ?
hvala !
žohar
Ne moze...
...nažalost,nije moguće...a ni snimke diktafona ne možeš koristit kao melodije...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
koliko sam ja upućen, ne može...
maraschino - PTICICA
Ej ljudi vidite a ja sam baš faker!Jer ja pošto sam muzičar,doma imam puno dobrih sinthesizera i klavijatura......E,i sad si ja mogu nasnimat bilo koju pjesmu sa bubnjevima i čim god oču,i to lijepo staavim na disketu,pa s diskete na komp,a s kompa na mob.I tako mogu biti najveća faca u kvartu i imat melodiju (polifonu naravno u midi formatu)koju hoću.Od narodnjaka pa do klasike:Jel da je to cool?Probat ću to čim mi stigne M55 iz Zagreba.......
A vidi šta ja mogu! Ja mogu s interneta skinut bilo koju polifonu melodiju! Od narodnjaka pa do klasike:Jel da je to cool?
E ne zmam baš...Ja snimim što god hoću i kako hoću!
..."eriscsson",ajd onda pošalješ mi na mail...javi kad budeš mogao pa ću ti poslat na PP svoju mail adresu...može...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Budem vidio dal to radi
Pronašao sam način kako postaviti snimku diktafona kao melodiju! Snimka iz diktafona se spremi u .vmo formatu, a kad se prebaci na komp ona se odmah pretvori u .wav u PCM format. Na kompu je samo treba pomoću sound recordera promijenit u IMA ADPCM i prebacit natrag u mob! Time se mrvicu izgubi na kvaliteti zvuka, ali ipak...
snimka diktafona se može koristiti i za zvono. Treba ju prekopirati u odgovarajuću mapu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nemože, piše "Nevaljali format".
Imas i na siemens-java.com VMO2WAV converter ak sam dobro vidio...
She is my sin...
imaš i na tau6.web1000.com sa grafičkim okruzenjem...
maraschino - PTICICA
Bookmarks