-
D900 video streaming
interesuje me kao korisnika ovog modela da li podrzava gledanje tv peko 3g mreze i ostalih multi medijalnih sadrzaja,znam da nije 3g fon,al mi to nesmeta,jer jer nema potrebe za video call,da ne uplacujem bezveze uslugu,inace sam preko mts operatera.hvala
-
Ako se ne varam ne mozes na D900 gledat TV na 3G, zasto jer nema opciju Video Streaminga..
Ako sam u krivu molim za ispravu..
-
najgore je sto neznam gde da to pogledam dal ima ili nema,u specifikacijama nema nista o tome,al opet ako ima egge prenos sve je moguce,zar ne
-
a kada ce takvo nesto biti standard ?
zar ne da NE tako uskoro, dakle netreba se opterecivati time jer +cemo svi promjeniti mobove do tog trenutka, zar ne?
-
pokusao sam sa 3g postavkama,nece uopste daprihvati konekciju,prijavio sam uslugu,cudi me ipak ima egge prenos i plejer u sebi,bezveze
-
citao sam u menjualu da pod VDO settings se namjestaju postavke za video streaming.. pa ocito ako ima to trebao bi biti moguc i video streaming ili??
-
-
...ma to se ne moze na d 900 sigurno taj video streaming jer nema 2 kamere ..onu 1 za video poziv nema i onda nema video streaming....ja mislim da od samsunga ti to ima samo onaj z serija i jos neka koja ima 2 kamere...
-
malo sam istrazivao na ovu temu i dosao do zakljucka da D900 ima video streaming ak ta funkcija zavisi od operatora,a to je key menagement,e sad kako to aktivirati to neznam a zaJureta ne moras imati 2 kamere da bi nekog gledao i da bi imao video streaming,,a video streaming jos sluzi za gledanje tv preko mobilnog,nije sve u video pozivu
-
..ali to jedino ako ti je kamera naprijed ili se moze pomicati...kako mozes nekoga gledati ako ti je kamera iza..to znaci da moras imati 2 kamere..sta ne...sad neznam tocno da ovisi o necemu ali kad sam ja gledao mora biti umts mobitel i to ima od samsunga samo z serija...