Ako se ne varam ne mozes na D900 gledat TV na 3G, zasto jer nema opciju Video Streaminga..
Ako sam u krivu molim za ispravu..
interesuje me kao korisnika ovog modela da li podrzava gledanje tv peko 3g mreze i ostalih multi medijalnih sadrzaja,znam da nije 3g fon,al mi to nesmeta,jer jer nema potrebe za video call,da ne uplacujem bezveze uslugu,inace sam preko mts operatera.hvala
Ako se ne varam ne mozes na D900 gledat TV na 3G, zasto jer nema opciju Video Streaminga..
Ako sam u krivu molim za ispravu..
najgore je sto neznam gde da to pogledam dal ima ili nema,u specifikacijama nema nista o tome,al opet ako ima egge prenos sve je moguce,zar ne
a kada ce takvo nesto biti standard ?
zar ne da NE tako uskoro, dakle netreba se opterecivati time jer +cemo svi promjeniti mobove do tog trenutka, zar ne?
pokusao sam sa 3g postavkama,nece uopste daprihvati konekciju,prijavio sam uslugu,cudi me ipak ima egge prenos i plejer u sebi,bezveze
Zadnji uredio drofa : 12-01-2007 u 14:36
citao sam u menjualu da pod VDO settings se namjestaju postavke za video streaming.. pa ocito ako ima to trebao bi biti moguc i video streaming ili??
a gde su ta podesavanja
...ma to se ne moze na d 900 sigurno taj video streaming jer nema 2 kamere ..onu 1 za video poziv nema i onda nema video streaming....ja mislim da od samsunga ti to ima samo onaj z serija i jos neka koja ima 2 kamere...
malo sam istrazivao na ovu temu i dosao do zakljucka da D900 ima video streaming ak ta funkcija zavisi od operatora,a to je key menagement,e sad kako to aktivirati to neznam a zaJureta ne moras imati 2 kamere da bi nekog gledao i da bi imao video streaming,,a video streaming jos sluzi za gledanje tv preko mobilnog,nije sve u video pozivu
..ali to jedino ako ti je kamera naprijed ili se moze pomicati...kako mozes nekoga gledati ako ti je kamera iza..to znaci da moras imati 2 kamere..sta ne...sad neznam tocno da ovisi o necemu ali kad sam ja gledao mora biti umts mobitel i to ima od samsunga samo z serija...
Bookmarks