Šta vi mislite šta će biti sa iskonovim cijenama ako T-Com spusti cijene na 138 kn + pretplata = 210 kn??? Hoće li iskon isto spustit cijene? Ja mislim da hoće i da će biti vjerojatno samo mala razlika. Možda 199 kn.
Printable View
Šta vi mislite šta će biti sa iskonovim cijenama ako T-Com spusti cijene na 138 kn + pretplata = 210 kn??? Hoće li iskon isto spustit cijene? Ja mislim da hoće i da će biti vjerojatno samo mala razlika. Možda 199 kn.
zato se meni i cini da t-com nece smanjivati cijene...i ako smanji bit ce takve kao i iskonove. u ostalom,iskon ima dsl2 po toj cijeni
ADSL u T-Coma se kreće od 1mbit/s do 3mbit/s, a ADSL 2 u Iskona se kreće također od 1mbit/s do 3 mbit/s. Sasvim iste brzine koje nude, danas se T-Com-ova usluga i Iskon-ova ne razlikuju po brzini. Razlika između ADSL-a i ADSL 2 je u tome što ADSL ima kapacitet do 6 mbit/s a ADSL 2 do 12 mbit/s. Ali Iskon ne koristi mogućnosti ADSL 2 nego ga koristi samo kao testiranje zato ne vidim trenutno prednost Iskona pred T-Com-om što se tiče brzine!!!= Citat =:
Izvorno postao raky_b
Iskon je t-com tako da ne vidim zasto bi mjenjali cijene
56k modem jos ide HahAHA
Inace je u VM FLAT 128kn zajedno sa pretplatom= Citat =:
Izvorno postao The Dragon
http://www.vm-mreze.hr/novosti.asp?newsID=62
Aha, nisam to opazio, znaci i oni postali "neovisni".;D= Citat =:
Izvorno postao fliponja