zato se meni i cini da t-com nece smanjivati cijene...i ako smanji bit ce takve kao i iskonove. u ostalom,iskon ima dsl2 po toj cijeni
Šta vi mislite šta će biti sa iskonovim cijenama ako T-Com spusti cijene na 138 kn + pretplata = 210 kn??? Hoće li iskon isto spustit cijene? Ja mislim da hoće i da će biti vjerojatno samo mala razlika. Možda 199 kn.
Zadnji uredio The Dragon : 31-12-2006 u 15:19
zato se meni i cini da t-com nece smanjivati cijene...i ako smanji bit ce takve kao i iskonove. u ostalom,iskon ima dsl2 po toj cijeni
ADSL u T-Coma se kreće od 1mbit/s do 3mbit/s, a ADSL 2 u Iskona se kreće također od 1mbit/s do 3 mbit/s. Sasvim iste brzine koje nude, danas se T-Com-ova usluga i Iskon-ova ne razlikuju po brzini. Razlika između ADSL-a i ADSL 2 je u tome što ADSL ima kapacitet do 6 mbit/s a ADSL 2 do 12 mbit/s. Ali Iskon ne koristi mogućnosti ADSL 2 nego ga koristi samo kao testiranje zato ne vidim trenutno prednost Iskona pred T-Com-om što se tiče brzine!!!Izvorno postao raky_b
Zadnji uredio The Dragon : 30-12-2006 u 15:31
Iskon je t-com tako da ne vidim zasto bi mjenjali cijene
56k modem jos ide HahAHA
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Inace je u VM FLAT 128kn zajedno sa pretplatomIzvorno postao The Dragon
http://www.vm-mreze.hr/novosti.asp?newsID=62
Aha, nisam to opazio, znaci i oni postali "neovisni".Izvorno postao fliponja
![]()
Bookmarks