Pozdrav grupi.
Problem je kad zovem preko brzog biranja mob prvo pokusava uspostaviti video poziv i kad neuspije ponavlja kao glasovni.
Prckao sam po opcijama i nisam nigdje nasao gdje bi to mogao iskljucit.
Hvala na svim odgovorima!!!
Printable View
Pozdrav grupi.
Problem je kad zovem preko brzog biranja mob prvo pokusava uspostaviti video poziv i kad neuspije ponavlja kao glasovni.
Prckao sam po opcijama i nisam nigdje nasao gdje bi to mogao iskljucit.
Hvala na svim odgovorima!!!
pogledaj kako su ti postavljeni brojevi u adresaru,da nije slučajno broj moba postavljen pod videopoziv... :rolleyes: ne mogu se sjetit ničega. možda da probaš nanovo postaviti sve kontakte na brzom biranju?
= Citat =:
Izvorno postao balkanac
Sve je uredu i postavio sam kontakte ponovo ali nepomaze
probaj isključiti u postavkama kad zoveš video poziv da ako neusije ne ponavlja poziv kao glasovni poziv. a jel si ti na preplati ili prepaid?:thumbup:
Probao,ali nista.Jos mi je nejasno sto nekad odmah ide na glasovni poziv(vrlo rijetko),mozda je neki bug fw 3.70= Citat =:
Izvorno postao Šuco
Na pretplati sam,ali mob nije brandiran
A onda je vjerojatno neki bug, jer je meni brzo biranje radilo najnormalnije na 6280... tako da je stvarno čudno što tebi ide odma na video-poziv...
Možda novi soft pomogne... :-/
pa možda bi još i bilo najbolje da staviš novi soft gore. makar mi je neobično jer sam mislio da 6233 nema prednju kameru i videopoziv :spin: sad,ako ti je bed slat u ZG,pronađeš lokalnog majstora i fino otpišeš garanciju
= Citat =:
Izvorno postao balkanac
Stavit cu novi soft gore,to mi se cini najbolje rjesenje.
Hvala svima na pomoci!!!