Slijedio sam upute od compacta ali nešto mi ne štima kad hoću maknut t-mobile branding.Ako neko zna kako to napravit da skinem onaj ružni izgled t-mobile.VAljda je na Windows mobile 5 to malo drukčije
Printable View
Slijedio sam upute od compacta ali nešto mi ne štima kad hoću maknut t-mobile branding.Ako neko zna kako to napravit da skinem onaj ružni izgled t-mobile.VAljda je na Windows mobile 5 to malo drukčije
Staviš si neku drugu temu, one ikone iz start menia izbrišeš direktno u windows folderu (samo im prvo makneš read only atribute), i staviš si neki drugi dialer poput Eten-a.= Citat =:
Izvorno postao prince0106
I nećeš vidjeti da je brandiran, još si ga kasnije otključaš i finito...u čemu je problem, zaista ne vidim.
ili si promjenis rom i stavis org rom= Citat =:
Izvorno postao prince0106
Nikad mi nije zasmetao branding na tom mobu, jer ga temom možeš promjeniti, a i one oznake na kućišti lako se sastružu. Meni se sama malo ostrugala, odnosno samo slovo T, pa sam zbog estetskog dojma sastrugao sve i ovako mi je bolji, kad već nije kvalitetna izvedba logo-a na kučištu.
Je, to sam slično i ja napravio...jednostavno uzeo žilet i malo po malo skinuo.= Citat =:
Izvorno postao speedcats
Samo treba paziti da se ne zastruže uređaj.
Ne kužim zašto ljudi dižu frku oko ovoga brandinga na WM uređajima kad ga uopće nije problem za ukloniti za razliku od onoga na dummy mobitelima.
= Citat =:
Izvorno postao observer
Budući da sam početnik ne znam ni koje ikonice moram izbrisat iz windows foldera a ne znam ni kako instalirati novi dialer.Help