Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Compact II-T mobile branding

Slijedio sam upute od compacta ali nešto mi ne štima kad hoću maknut t-mobile branding.Ako neko zna kako to napravit da skinem onaj ružni izgled t-mobile.VAljda je na Windows mobile 5 to malo drukčije

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prince0106
    Slijedio sam upute od compacta ali nešto mi ne štima kad hoću maknut t-mobile branding.Ako neko zna kako to napravit da skinem onaj ružni izgled t-mobile.VAljda je na Windows mobile 5 to malo drukčije
    Staviš si neku drugu temu, one ikone iz start menia izbrišeš direktno u windows folderu (samo im prvo makneš read only atribute), i staviš si neki drugi dialer poput Eten-a.
    I nećeš vidjeti da je brandiran, još si ga kasnije otključaš i finito...u čemu je problem, zaista ne vidim.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    mda compact
    Operater
    T-mobile
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prince0106
    ili si promjenis rom i stavis org rom

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nikad mi nije zasmetao branding na tom mobu, jer ga temom možeš promjeniti, a i one oznake na kućišti lako se sastružu. Meni se sama malo ostrugala, odnosno samo slovo T, pa sam zbog estetskog dojma sastrugao sve i ovako mi je bolji, kad već nije kvalitetna izvedba logo-a na kučištu.
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats
    Nikad mi nije zasmetao branding na tom mobu, jer ga temom možeš promjeniti, a i one oznake na kućišti lako se sastružu. Meni se sama malo ostrugala, odnosno samo slovo T, pa sam zbog estetskog dojma sastrugao sve i ovako mi je bolji, kad već nije kvalitetna izvedba logo-a na kučištu.
    Je, to sam slično i ja napravio...jednostavno uzeo žilet i malo po malo skinuo.
    Samo treba paziti da se ne zastruže uređaj.
    Ne kužim zašto ljudi dižu frku oko ovoga brandinga na WM uređajima kad ga uopće nije problem za ukloniti za razliku od onoga na dummy mobitelima.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer
    Staviš si neku drugu temu, one ikone iz start menia izbrišeš direktno u windows folderu (samo im prvo makneš read only atribute), i staviš si neki drugi dialer poput Eten-a.
    I nećeš vidjeti da je brandiran, još si ga kasnije otključaš i finito...u čemu je problem, zaista ne vidim.

Budući da sam početnik ne znam ni koje ikonice moram izbrisat iz windows foldera a ne znam ni kako instalirati novi dialer.Help

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  2. McAfee VirusScan Mobile 1.11
    By fliponja in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-12-2006, 16:34
  3. MDA Compact Vs. MDA III review
    By SlaWeX in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 15-06-2006, 22:56
  4. EF91, S81 i EF51 najnoviji BenQ-Siemens modeli
    By drazen in forum Benq-Siemens (svi modeli)
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 18-02-2006, 18:44
  5. Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-11-2002, 20:03

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove