HooHooo.....;D
@MArijo1982
Po tvojim rijecima je mob BRAND, sto znaci da je i kodiran ali nemora znacit.
Da bi provijerio dali je kodiran imas Themu za Samsung Code di ti pise kako pogledat dali je mob lockan i to ces jednostavno ustanovit putem koda.
= Citat =:
1) usb kabel koji sam dobio (normalni kabel sa jedne strane usb sa druge se usteka u mob i nema nikakvih dodatnih kerefeka na kabelu izmedju ova dva stekera).. mogu li sa njim radit backupove trenutnog FW-a, i stavljati novi FW na mob.
Ne, dabi radio BackUp ili stavio FirmWare trebas USB modificiran Kabel + OneNAND Downloader_SGH_D900...
= Citat =:
3) mogu li sa stavljanjem drugog FW-a dobiti mogucnost onog analognog sata i vise skinova (sad imam samo Black i T-mobile), vise tema (ne samo onu jednu sa pisanjem po rokovniku), a da neizgubim istovremeno melodiju i vibru?
tj. puno prednosti u odnosu na trenutni FW a da sve dobre strane ovoga ostanu
Da mozes i puno toga vise nego sta ces ocekivat...za samsungca..
= Citat =:
4) postoji li mogucnost stavljanja osobnih melodija za poruke i slajd telefona i customizinga istih?
Jo sen ali Patch Sourond kad bude bez bug-a onda daaa...
= Citat =:
5) ide mi uzasno na zivce sto mi se javlja onaj zvuk da mi je baterija pri kraju, moze li se to igdje iskljuciti, a da pri tom nemoram staviti mob u silent mode?
Da ali se zato mora ponovo cijeli FirmWare flashirat...;D
= Citat =:
6) mogu li se jos vise smanjiti fontovi jer mi ovi kada su stavljeni na small su i dalje preveliki? (zovem nekoga i pisem broj a fontovi preveliki za moj ukus iako su stavljeni na small) pa nisam corav toliko?
Da mozes, brojke se daju smanjit ali ostalo jose, ali je uspijesno izvedena promijena Fonta za Meni ali to je jos malo u pokusnoj fazi