-
Problem sa QTEK S200
Dakle ovako, dogodilo se na jučerašnji dan. Spojih svoj QTEK kao bi preko activ synca povukao kontakte i samo što ih je počeo povlačiti javi mi se na ekranu QTEK-a nekakav error, aparat se restartao i ostao na onoj početnoj stranici kad piše QTEK velikim slovima. Dalje ni makac. Jel se može nekako ponovno pokrenuti instalacija OS-a u njega ili je to zrelo za servis?? Aparat je pod garancijom pa jel će mi servis to htjeti priznati?
TNX
-
jesi probal tipku za soft reset?
-
Ak neradi ni soft reset.. onda napravis hard reset..
-
Mislim da mu soft-reset neće pomoći.
Ako nemaš mnogo što za izgubiti onda ćeš najvjerojatnije morati napraviti hard-reset.
Prvo si povuci sve podatke sa mem kartice koje možeš.
Ako ti niti to ne uspije onda ćeš morati najvjerojatnije nositi uređaj u servis.
P.S. ali za svaki slučaj probaj i ono vađenje baterije i slične stvari...tko zna, možda pomogne :-/
EDIT: Shamanix me pretekao ;D
-
Hvala ljudi na pomoći i trudu. Probah sve, i soft i hard reset ali nije pomoglo. Zanimao me onda način kako ga staviti u bootloader status da se može u njega pčeti uploadati OS i skužih. Trebalo je istovremeno stisnuti tipku za kameru i stand-by i onda piknuti stylusom dolje. Pojavi se bootloader prikaz na zaslonu (crveno-zeleno-plavo) i samo pokreneš upgrade ROM-a i sve pet. Šljaka ko novi....
POZ :thumbup:
-
Bravo! Već smo se uplašili da će morati na servis:thumbup: