ajmo ljudi recite koji vam je bolji SIEMENS M55 ili NOKIA 3510i. Zašto?
Printable View
ajmo ljudi recite koji vam je bolji SIEMENS M55 ili NOKIA 3510i. Zašto?
Ovo je uvreda:mad:!! Nemoj se ljutit, ali to dvoje se nikako nemogu uspoređivat. M55 je manji, ljepši, kvalitetnije izrađen, ima bolji ekran, više memorije, može se spojit s kompjuterom i prebacivat slike, melodije, javu itd., a ne kao nokia da se može samo preko wapa prebacit. Ima bolje zvukove, zvučnik za melodije na boljem mjestu, snimanje zvukova koji se mogu stavit i u mms, i SIEMENS je... Ja sam imao nokiu 3510 i jedino šta je možda malo bolje nego na m55 su tipke. M55 semože uspoređivat jedino s 3100, a i od njega je bolji!
od svega sta si reka bija si u pravu samo sto zvuk ne moze stat u mms. al zato je tu komp. pa rijesi taj problem. koliko to ima m55 memorije kad ima vise. svaka ti cast manji je lipsi je to si u pravu ali softwere na kojega radi je lip al je totalno u kurcu. a tek dok udes u igre triba godina
Ima ekran 101x80 px, tvoj ima 96x64. M55 ima 1.87 mb memorije. Zvučnik ti je smješten sa strane, a na m55je skupa sa zvučnikom za razgovor. Softwer nije u kurcu!!! Na siemensu možeš sebi prilagođavat sve i svašta, a na njoki nemoš ništa!
...i 3510i je CIGLA...definitivno M55...
..."svako svog konja fali" :) ...
m55
m55 def
Čovjek je rekao da i objasnite zašto vam je bolji onaj koji je, a vi samo pišete: m55, M55, M55 definitivno...:D
On je vjerojatno bio 100% siguran da če svi navijat za nokiju, zato jer je nokija "popularnija"--ha, ha mo'š mislit!!:D :D :D
..."gen mo*kai",nikad u ništa ne možeš bit siguran...a M55 definitivno,jer si ti već naveo na početku stvari koje prednjače pred 3510i...stoga,nema se tu šta puno govorit.,..
Ma, imaš pravo...:)
m55... :)
Vidiš, sepurine, čini mi se da nokia gubi na popularnosti...
...ne možeš uspoređivat nikako Siemens i Nokiu,posebno ta dva modela,jer se na veliko razlikuju...stoga,tvoja je odluka,ali preporučam ti M55...
Čini mi se da on već im Nokiju 3510i, došo on tu da vidi ljude kako pljuju po siemensu... Mislim da se nije ovome nadao... Baš nitko mu nije rekao da je nokia bolja... :-)
nisan se nadao nicemu zanimalo me sto ljudi misle o ova dva moba. Sestra mi ima m55 i ja san joj savjetova da ga kupi. Svaka cast m55 pobijedia je. ali ja ostajem pri tome da je m55 samo sta se tice sminke bolji.
I još sam nešto zaboravio, na SIEMENS SE MOŽE PRIKLJUČIT KAMERA, a na 3510i nemože...
m55 je u desingu pobjedio-bar po meni........al ak hocete da vam se igice i mms ocitaraju u roku tri sekunde - tu titula pripada 3510i-u.........