Ovo je uvreda!! Nemoj se ljutit, ali to dvoje se nikako nemogu uspoređivat. M55 je manji, ljepši, kvalitetnije izrađen, ima bolji ekran, više memorije, može se spojit s kompjuterom i prebacivat slike, melodije, javu itd., a ne kao nokia da se može samo preko wapa prebacit. Ima bolje zvukove, zvučnik za melodije na boljem mjestu, snimanje zvukova koji se mogu stavit i u mms, i SIEMENS je... Ja sam imao nokiu 3510 i jedino šta je možda malo bolje nego na m55 su tipke. M55 semože uspoređivat jedino s 3100, a i od njega je bolji!

!! Nemoj se ljutit, ali to dvoje se nikako nemogu uspoređivat. M55 je manji, ljepši, kvalitetnije izrađen, ima bolji ekran, više memorije, može se spojit s kompjuterom i prebacivat slike, melodije, javu itd., a ne kao nokia da se može samo preko wapa prebacit. Ima bolje zvukove, zvučnik za melodije na boljem mjestu, snimanje zvukova koji se mogu stavit i u mms, i SIEMENS je... Ja sam imao nokiu 3510 i jedino šta je možda malo bolje nego na m55 su tipke. M55 semože uspoređivat jedino s 3100, a i od njega je bolji!
...

Bookmarks