Zna li se koga su zapravo uhvatili (nadimci) i što će policija dalje poduzimati?
Printable View
Zna li se koga su zapravo uhvatili (nadimci) i što će policija dalje poduzimati?
WTF??! Jesam li ja štogod propustio?
E moj frish-KI izgleda da smo postali
tajno on-line sastajalište rasparčivača i švercera
mobilne tehnologije!!!:-/
Zato bi morali bar članovima foruma davati popuste pri kupnji od njih!;D
što je bilo??
može netko dati neki link, šta se dogodilo?
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=76132
...Sudjelovalo je 60 policajaca koji su, osim piratskih CD-a, DVD-a, 166 PlayStation konzola te 15 Xbox konzola, zaplijenili i 17 računala, 21 mobitel;D , te raznu drugu elektroničku opremu....
koliko sam nacuo kod nas su u sisku dvojica i jedan u dvoru uhvaceni i sve im je doma zaplijenjeno,nekih desetak tisuca cd-a i kompovi.Ova dvojica su jedan valjda 26god a drugi 34god za treceg neznam.Al to su sve suskanja zasada,no dosta ljudi prica istu pricu.
sve su nam pohvatali :( a ionako skidam sneta sve sta mi treba..
Ok, razumijem piratske CD-e i to sve, no moddanje konzola nije protuzakonito!
a u jednu ruku je jel ti ceprkas po necemu sta ima granciju i to smiju otvarat samo servisi predvidjeni za to.Ustvari moddanje konzola ti je osposobljavanje za upotrebu ilegalnih igrica znaci nesto u smislu lojtre i lopova.
= Citat =:
Izvorno postao sirius
znači ako otvorim mobitel, to je ilegalno... cool!
ne bi se baš složio s tobom da je ilegalno. kao ni dekodiranje mobitela. mob je tvoje vlasništvo(ili konzola, nema veze) i ti s njim možeš radit što ti je volja. e sad dolazi ona činjenica o jamstvu u kojem se naglašavaju činjenice koje poništavaju jamstvo, te se tu navodi i nestručno otvaranje uređaja. dakle, ti gubiš garanciju, ali ne kršiš nikakav pravni zakon.= Citat =:
Izvorno postao sirius
Ne bas, chipovi takoder omogucavaju reprodukciju divx-a i glazbe tako da moze i ne mora biti ilegalno.= Citat =:
Izvorno postao sirius
= Citat =:
Izvorno postao sirius
Moddanje konzola, kao i dekodiranje mobitela, nije protuzakonito.
pročitam naslov i pitam se kakva sad rasprodaja!;D
jel se baš negdje spominje forum?:-/
Ne, mi smo Good fellows ;D= Citat =:
Izvorno postao nijala
joj, pa to je gore nego što sam mislila! ;D= Citat =:
Izvorno postao Sljaka