Eto nemogu ući u msn... radio normalno, ja ga iskljucio i probao ući za dva sata ono neće... Samo se vrti onaj pješćani sat, a task manager ga u applications ne prepoznaje, a u processes piše da radi...:-/
Printable View
Eto nemogu ući u msn... radio normalno, ja ga iskljucio i probao ući za dva sata ono neće... Samo se vrti onaj pješćani sat, a task manager ga u applications ne prepoznaje, a u processes piše da radi...:-/
evo sredio sam nešto, pa radi...
Pa, ako si sredio, slobodno napiši što si napravio da se ne bi ponovno otvarale teme sa istim pitanjem...
Ako ti se drugi put to dogodi, ti podji na:
www.meebo.com
i ulogiras se lijepo preko neta na svoj msn (i icq) i chatas koliko hoces. A onda msn mozes sa kompa i izbrisat, zajedno sa icq-om gtalkom i slicnima
ili instalirati neki od multi IM-a...... [trillian, miranda....]= Citat =:
Izvorno postao such-du
Vidiš, ja taj meebo znam nekad koristi s posla, ali mi obavezno puca veza sa njihovim serverom i moram se svako malo ulogiravati... E sad, ne znam ima li to kakve veze sa našim routerom ili je do njih, ali je poprilično frustrirajuće...
Meni od tih web messengera onaj www.ebuddy.com nije loš... Ima dosta mogućnosti... S njim se spojim nekad iz škole i tako... Jedino što nijedan od tih messengera ne pomaže ako padne server od MSN-a... Što nije ni rijetkost da se događa... Ali eto, za prvu ruku meni su najbolji ovi web messengeri jer se mogu spojit odakle hoću...