-
Dan prije ispita
..kak ste vi dan prije ispita...testa ..
Ja sutra u 8h imam ispit...ak ga prodjem upisujem 4tu godinu (ak ne..ne želim ni razmišljati o tome) sve u svemu totalno sam luda...nocas sam bila budna do 05h (toliko dugo nisam bila budna vec jedno dve godine) danas sam sva rascupana sa podocnjacima, zivcana..pijem previse kave i pusim turbo puno cigareta... glava mi puca i mislim da sam sve zaboravila..
uh wish me luck i ll need it :(
-
Niš, danas odi ranije spavat znaš da je san najpotrebniji prije ispita, ma proći ćeš to SRETNO!
-
tako je, danas se naspavaj, jel šta ti vrijedi da učiš cijelu noć a nemreš to sutra pokazati ak si preumorna... naravno, svatko funkcionira drukčije... ja recimo noć prije ispita idem spavati oo 2-3 ovisno o tome kad mi je u jutro ispit (obično oko 9), a ostale dane učim do 3, 4 ponekad do 5... prek dana mi lošije ide učenje neg po noći...
-
nebih vam volio biti u kozi
-
ja sam popodne prije usmenog ispita iz elektronike 1 pročitao jedno 2/3 knjige 1984. i kad sam završio, pobrao se spavat... eto, tako je to najbolje dan prije ispita - zaboravi da ga imaš ;)
-
pomoli se....
....good luck...
-
da to ce ti sigurno pomoci!
-
sa zakašnjenjem sretno ti bilo!
-
Kak si prošla?
ja ti mogu dat savjet kak da provedeš dan poslje ispita (ak si prošla)
-
-
-
dan poslije ispita:
nemam pojma da li sam prošla...nadam se da da, riješila sam 80% ispita, nadam se da je 60-70% točno...ako se moje nade ispune upisujem 4tu jei jei to je za mene velika stvar jer sa vec 4 godine na trecoj lol
e tomo kak provest dan nakon ispita (ak ne znas d ali si prosao)...
ja sma provela sredjujuci dva dana zaostatka posla.....
mislim da bi mogla proci...
a lol jucer sam izgledala zombasticno... na ekonomskom medju svim upicanjenim tipovima i tipicama ja u maskirnoj uniformi... (tak na poslu zovu moju obleku u dane kad sam reumorna da se oblacim;) ).... rasirene samterice, tenisice...gornji dio trenirke...
masna kosa skupljena u rep...bijelo blijedo lice sa upalim ocima i podocnjacima...bljak bljak lol
-
4 godine na trečoj... LOLČINA!!!!!
-
lol lol..ej daj bar malo lol a ne lolcinu smrtz...
je nismo svi speedy gonzales..malo sam zapustila fakx...
long story....
mijenjala smjer..pa radila.... a radit i studirat nije bas lako..cak i kad se radi o ekonomiji ;)
težina studiranja bilo kojeg fakulteta je obrnuto proporcionalna kapacitetu i duljini zagrijavanja stolice (ucenjem ne gledanjem tva)
-
@bubbles......nemoj se kritizirat,ja vjerujem da si ti zgodna ženskica......
-
Bubbles: jesi prosla?
kolko ispita moras polozit na godinu.
-
i ja, ali volio bi se na svoje okice uvjerit... ;)
-
.....dogovor pada,ak prođeš ispit za nagradu te WB i ja vodimo na nezaboravan provod u grad.....:)
...pozovi i frendicu da wb-u nebu dosadno:lol:
-
malo je oftopic, ali imam pitanje, dali se može iči na 2 faksa odjednom? naime, ja bi upiso tu u zagrebu jedan faks (turizam), a trenutno sam u rjeci na informatici, pa se nebi ispisivo...
-
...naravno da možeš,ali samo na jednom imaš pravo bit redovan student(bar ja tak mislim,ja sam išel na faks prije 13 godina)
-
hej pipl, u pon su rezultati, mislim da cu proci.... ja imam na 4toj 8 ispita a sveukupno 10 do kraja faksa ak sam ovaj dala.
Na prvoj i drugoj je po 7 ispita a na 3oj i 4oj po 8.
Mozes biti na dva faksa ali na jednom moraa upisati izvanredno.
Koju informatiku mislia upisati? Ima ih vise :)
LOL nisam ja bas nekaj zgodna, a kaj se tice uvjeravanja na sve oke, nemam nista protiv......samo sam ja u dosta vremenskoj stisci.... vikendom navecer uz mene ide i bolja polovica, ali recimo
jeste za jednu jutarnju ;) kavicu neke nedjelje oko podneva ? mislim cijela forumska skvadra
hmm pitat cu frendicu da li je zainteresirana : )))
-
bolje pročitaj> ne mislim upisat informatiku, na njoj več jesam, i to kao izvanredni! u rjeci. poslovna informatika.
i sad bi upisao se tu u zg-u na splitsko veleučilište smjer turizam.
dobro, znači mogu
-
...turistički informatičar... ;)
E, to su bili dani prije nervoza za vrijeme panika poslije glavobolja i na kraju spoznaja da te sve to još čeka...
-
Joj, ja uskoro imam ispit, morala bi počet učit, a neda mi se jooooooooooooj!:rolleyes:
-
ja odyebo ispit za 1. mjesec. a sad ako se upišem na ovaj turizam, onda me boli