Isplati li se kupit Nokiu N70 (očuvana, malo korištena) za 1500kn? Jel to dobra cijena?
Printable View
Isplati li se kupit Nokiu N70 (očuvana, malo korištena) za 1500kn? Jel to dobra cijena?
....je :)
Daj, provjeri zašto som i pol. Malo je niska cijena za "očuvanu i malo korištenu" N70.
Da ne dobiješ nešto zakodirano, staro... Ako tip nije iz mjesta u kojem ti živiš, odn. ne možeš je vidjeti prije kupovine, dobro razmisli.
Inače, cijena je jako primamljiva!
Cijena je realna ako je mob polovan nije to ništa ekstra jeftino kad se nove prodaju po 250eura.
tako je,realna cijena...:thumbup:
sasvim ok cijena
Po meni se isplati.
po meni cijena nije ni primamljiva ni nest extra jeftina nego normalna
Nikako ti se ne isplati :rolleyes:
...a sad mi daj broj moba od tog prodavača da ga prekorim ;D
Nikako ti se ne isplati :rolleyes:
...a sad mi daj broj moba od tog prodavača da ga prekorim ;D
Lako je pricat...n70 nova za 250 eura e da je to tak svi bi mi bili sretni...price su price a djela su djela da ja vidim toga koji je kupio sada n70 za 250 eura??nebudimo smjesni to moze il neko ko radi u mobisu il tak nekak si skrpat a normalni ljudi koji lutaju oglasnicima i time nemogu to pa probaj nazvat i jedan takav oglas kad vidis nikad nece imat il ce imat u bez boji il nes slicno to govorim iz iskustva jer kad sam ja kupovao bila je satro 300 eura:rolleyes: i mos si mislit da sam ju naso i to ne da sam dugo trazio nego niti nakon 4 tjedna nije im dolazila (dilerima) da ne duljim jer sam ionako previse napisao
1500kn je realna i povoljna cijena:thumbup:
cijena je po meni realna. logički razmišljajuči mob vrijedi više al ti niko neče kupit.:) :)