Moze li mi netko reci mozeli li se nadogradit softwer od T68i na T68 ?
Printable View
Moze li mi netko reci mozeli li se nadogradit softwer od T68i na T68 ?
naravno!uzmes taj svoj lijepi mojbitel i odes u electro magic!tamo će ti to napravit for fri (ako ti je mob još uvijek pod garancijom i ako si ga tamo kupio!):DPHP kôd:gIK
Hmm . . . nisam ga kupio u electromagicu vec od svercera pa jel netko zna koliko kosta taj upgrade ????
Odeš u EM i tamo ga stave, ali ako nemaš garanciju platiš oko 130-140 kn...
Pa to nije toliko skupo, a jel znas koliko kosta kamera za
t68i i kada napravim taj upgrade jel mogu koristim tu kameru na T68 sa softwerom od T68i ?
Kamera košta 1000 i nešto kuna=manje od 150 da nebude zabune.Neznam 100% napamet cijenu.Naravno da će radit nova kamera na telefonu jer je i novi sw unutra.Ugodno MMS-anje.
... ovisi koju kameru hoćeš (mca10, mca20, mca25)...
Ovo su ti okvirne cijene tih kamera, neznam točno u kunu, ali možda 100 kn više-manje:
MCA10 900 kn
MCA20 1300 kn
MCA25 1600 kn
Možeš sve kamere koristiti sa upgradeanim T68, osim što ti onda mca25 nema zoom opciju (imaju ju zasad (:confused: ) samo T300).....
Hvala na informacijama :beer: a jel mozda znate koliko kosta data cable :rolleyes:
Originalni u EM-u je cca.253 kune,a vidio sam u Handy centru data kablove po 150 kuna/kom. ali nema za Ericsson,možda bude uskoro.
MCA10 799,10 HRK :cool:= Citat =:
Poslao: ivan
... ovisi koju kameru hoćeš (mca10, mca20, mca25)...
Ovo su ti okvirne cijene tih kamera, neznam točno u kunu, ali možda 100 kn više-manje:
MCA10 900 kn
MCA20 1300 kn
MCA25 1600 kn
Možeš sve kamere koristiti sa upgradeanim T68, osim što ti onda mca25 nema zoom opciju (imaju ju zasad (:confused: ) samo T300).....
Bas sam isao da napravim taj upgrade i lik mi kaze da je to moguce napravit samo u nekoliko zemlji u svijetu ,
normalno u
Canadi se to nemoze napravit samo da znate koliko oni zaostaju u razvoju mobitela, tek je prije dva tjedna stigao T68i i ujedno je predstavljen MMS dalje da vam ne pricam. . . Da i rekao mi je da jedini nacin da to napravim je da kupim potrebne Cd-e pa da to sam napravim preko kompica :(
Postoji i USB data cable koji nije više od 500-tinjak kuna u EM-u
Hehe ja idem još ovaj tjedan do marOOna koji mi to sredi za 120 kn... :)
Inače ne mogu vjerovati da to ne rade u Canadi??!!:confused: :eek:
zvao sam sony servis i rekli su mi da da se to moze napravit , Sto posto lik koji mi je rekao da se to nemoze napravit nema pojma o mobitelima
Gospodine KaKaV NeReD ja sam lijepo napisao 100 kn više-manje, a 900 - 100 daje 800 kn koliko i je, znači nisam pogriješio :D :cool: :flame: