naravno!uzmes taj svoj lijepi mojbitel i odes u electro magic!tamo će ti to napravit for fri (ako ti je mob još uvijek pod garancijom i ako si ga tamo kupio!)
PHP kôd:gIK
Moze li mi netko reci mozeli li se nadogradit softwer od T68i na T68 ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
naravno!uzmes taj svoj lijepi mojbitel i odes u electro magic!tamo će ti to napravit for fri (ako ti je mob još uvijek pod garancijom i ako si ga tamo kupio!)
PHP kôd:gIK
Hmm . . . nisam ga kupio u electromagicu vec od svercera pa jel netko zna koliko kosta taj upgrade ????
Odeš u EM i tamo ga stave, ali ako nemaš garanciju platiš oko 130-140 kn...
Pa to nije toliko skupo, a jel znas koliko kosta kamera za
t68i i kada napravim taj upgrade jel mogu koristim tu kameru na T68 sa softwerom od T68i ?
Kamera košta 1000 i nešto kuna=manje od 150 da nebude zabune.Neznam 100% napamet cijenu.Naravno da će radit nova kamera na telefonu jer je i novi sw unutra.Ugodno MMS-anje.
... ovisi koju kameru hoćeš (mca10, mca20, mca25)...
Ovo su ti okvirne cijene tih kamera, neznam točno u kunu, ali možda 100 kn više-manje:
MCA10 900 kn
MCA20 1300 kn
MCA25 1600 kn
Možeš sve kamere koristiti sa upgradeanim T68, osim što ti onda mca25 nema zoom opciju (imaju ju zasad () samo T300).....
Hvala na informacijamaa jel mozda znate koliko kosta data cable
![]()
Originalni u EM-u je cca.253 kune,a vidio sam u Handy centru data kablove po 150 kuna/kom. ali nema za Ericsson,možda bude uskoro.
MCA10 799,10 HRKPoslao: ivan
... ovisi koju kameru hoćeš (mca10, mca20, mca25)...
Ovo su ti okvirne cijene tih kamera, neznam točno u kunu, ali možda 100 kn više-manje:
MCA10 900 kn
MCA20 1300 kn
MCA25 1600 kn
Možeš sve kamere koristiti sa upgradeanim T68, osim što ti onda mca25 nema zoom opciju (imaju ju zasad () samo T300).....
![]()
dobar grah daleko se čuje
Bas sam isao da napravim taj upgrade i lik mi kaze da je to moguce napravit samo u nekoliko zemlji u svijetu ,
normalno u
Canadi se to nemoze napravit samo da znate koliko oni zaostaju u razvoju mobitela, tek je prije dva tjedna stigao T68i i ujedno je predstavljen MMS dalje da vam ne pricam. . . Da i rekao mi je da jedini nacin da to napravim je da kupim potrebne Cd-e pa da to sam napravim preko kompica![]()
Zadnji uredio Jamal : 21-11-2002 u 02:06
Postoji i USB data cable koji nije više od 500-tinjak kuna u EM-u
Hehe ja idem još ovaj tjedan do marOOna koji mi to sredi za 120 kn...![]()
Inače ne mogu vjerovati da to ne rade u Canadi??!!![]()
![]()
zvao sam sony servis i rekli su mi da da se to moze napravit , Sto posto lik koji mi je rekao da se to nemoze napravit nema pojma o mobitelima
Gospodine KaKaV NeReD ja sam lijepo napisao 100 kn više-manje, a 900 - 100 daje 800 kn koliko i je, znači nisam pogriješio![]()
![]()
![]()
Bookmarks