ovako,imam k750i i volio bi da mogu istovremo slusat radio i punit bateriju...
BIdo sam da ima dosta tih "stolnih" uređaja, pa ako imate koji savjet, ideju...
Ili se moze nesto u kucnoj radinosti napravit?
Printable View
ovako,imam k750i i volio bi da mogu istovremo slusat radio i punit bateriju...
BIdo sam da ima dosta tih "stolnih" uređaja, pa ako imate koji savjet, ideju...
Ili se moze nesto u kucnoj radinosti napravit?
ima onaj stalak ali to još nema kod nas!Tako da nemoreš,pa što nemoreš napuniti mob pa onda slušati?
ma mogu, ali..... :)= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
da mi se ne desi da slusam radio, pa onda morem negdje otic, a baterije pri kraju.......
a nesto u kucnoj radinosti?
Na K700 se to moglo jer je punjač zauzimao samo dio konektora, a slušalice drugi... Na K750/D750/W800/W810 punjač zauzuma cijeli dio konektora a i slušalice isto tako... tako da nemožeš istovremeno slušati radio i puniti mob... bar ne sa obilnim punjačem...
pogledaj malo "vani" dal ima kakv punjač ili nešto... :spin:
Nabavi si punjac za K800, on je AFAIK 100% kompatibilan sa onim za K750, a ima konektor izveden kao pass-thru, dakle sa jedne strane se pristeka na mobitel, a s druge strane ima konektor kao na mobitelu, pa na tu stranu mozes ustekati slusalice (koje ti trebaju za radio). :thumbup:
Ovako ti to otprilike izgleda:
http://www.box.com.hr/stuff/cafe/k80...connection.jpg
@ravilov: nema slike!! Daj to malo prepravi! :thumbup: :spin:
Punjac za K800 se zove CST-75 a prikljucak izgleda ovako....
http://img378.imageshack.us/img378/6...0746yu9.th.jpg
http://img378.imageshack.us/img378/7...0750ap7.th.jpg
Hm, ne kuzim zasto. Ja je vidim bez problema. :-/= Citat =:
Izvorno postao Ico
Sad tek vidim da je sa esato.com, ali nasao sam je preko Google images, pa bi trebala biti public. :-/
Nema veze, iskopirao sam je na drugo mjesto, valjda ce se sad vidjeti. :)
lol tek sam sad skuzio da to imam (jos jedan dokaz da nemam vremena sve isprobati) :)
Naravno da imas ako imas K800. To je se standardno dobije. :thumbup:
Dobro da su u SE_u taj problem riejšili...
To mi je bilo pomalo glupo na D750/K750/W800 da nemožeš puniti mob i slušatio radio (ili razgovarati na hands-free), ako se moglo kod K700...
Samo što je K700 imamo nekako po meni bolje rješenje, "uštekati" jedno pored drugoj, a ne jedno u drugo... u slučaju da hoćeš izvaditi iz punjača K800, automatski ti se i slušalice iskopčavaju... :-/
a ako spojim punjac i na njega usb kabel? onda ce mi puniti sa dva izvora (pc i struja)
mislim da neće... onda bi trebao USB kabel prepoznati samo kao USB kabel, a ne kao punjač... :-/= Citat =:
Izvorno postao imatic
Valjda su nekako i to izveli... ;D :rolleyes:
Onda ti struja dodje na dva razlicita pina, pa mobitel odlucuje koji ce koristiti. Isprobano. ;)
Mislim da se u tom slucaju odluci za punjac (ipak je on jaci). :thumbup:
a ne jos najbolje da mob crkne ono iskre na sve strane i ono mob pougljenio crni nikakav ;D
bravo....pitanje dana....mislim da biti to trebao znati....= Citat =:
Izvorno postao imatic
pa fala Bogu da će mob prihvatiti punjač, a USB kabel za svoju svrhu, samo sad ne i za punjenje....:wall:
kad se vec prica o punjenju i usb, zasto kad spojim usb kabel na k800i pocne puniti tek onda kad ode u mod za prijenos datoteka..al tad mi je mob u biti beskoristan..
recimo da ga hocu puniti i rabiti normalno MyPhoneExplorer
Hm, pa ne bas. Meni se puni cim ga spojim na USB (i ako su dobro instalirani driveri... malo glupo ali tako je). Neovisno o nacinu rada. I kad ga spojim u Phone mode, opet se puni.
= Citat =:
Izvorno postao ravilov
driveri su uredno instalirani...ali kad spojim, nece punit :(
firmware je R1ED001
Onda odi u servisni menu (desno, *, ljevo, ljevo, *, ljevo, *) i tamo uključi punjenje preko USB-a :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao tomios
P.S. desno i lijevo znači pomakni džojstik u tom smjeru :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao mbusic
ma znam kako se ulazi :)
uppssss, ja tamo vec jesam prckao i ocito nisam skontao da sam iskljucio punjenje :D :bunny:
Anyway, hvala :)