ima onaj stalak ali to još nema kod nas!Tako da nemoreš,pa što nemoreš napuniti mob pa onda slušati?
ovako,imam k750i i volio bi da mogu istovremo slusat radio i punit bateriju...
BIdo sam da ima dosta tih "stolnih" uređaja, pa ako imate koji savjet, ideju...
Ili se moze nesto u kucnoj radinosti napravit?
ima onaj stalak ali to još nema kod nas!Tako da nemoreš,pa što nemoreš napuniti mob pa onda slušati?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ma mogu, ali.....Izvorno postao S.Silva
da mi se ne desi da slusam radio, pa onda morem negdje otic, a baterije pri kraju.......
a nesto u kucnoj radinosti?
Na K700 se to moglo jer je punjač zauzimao samo dio konektora, a slušalice drugi... Na K750/D750/W800/W810 punjač zauzuma cijeli dio konektora a i slušalice isto tako... tako da nemožeš istovremeno slušati radio i puniti mob... bar ne sa obilnim punjačem...
pogledaj malo "vani" dal ima kakv punjač ili nešto...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nabavi si punjac za K800, on je AFAIK 100% kompatibilan sa onim za K750, a ima konektor izveden kao pass-thru, dakle sa jedne strane se pristeka na mobitel, a s druge strane ima konektor kao na mobitelu, pa na tu stranu mozes ustekati slusalice (koje ti trebaju za radio).
Ovako ti to otprilike izgleda:
![]()
Zadnji uredio ravilov : 24-11-2006 u 19:20
@ravilov: nema slike!! Daj to malo prepravi!![]()
![]()
Ovako nešto?
![]()
Hm, ne kuzim zasto. Ja je vidim bez problema.Izvorno postao Ico
Sad tek vidim da je sa esato.com, ali nasao sam je preko Google images, pa bi trebala biti public.
Nema veze, iskopirao sam je na drugo mjesto, valjda ce se sad vidjeti.![]()
lol tek sam sad skuzio da to imam (jos jedan dokaz da nemam vremena sve isprobati)![]()
iPhone 5s 16 GB
Naravno da imas ako imas K800. To je se standardno dobije.![]()
Dobro da su u SE_u taj problem riejšili...
To mi je bilo pomalo glupo na D750/K750/W800 da nemožeš puniti mob i slušatio radio (ili razgovarati na hands-free), ako se moglo kod K700...
Samo što je K700 imamo nekako po meni bolje rješenje, "uštekati" jedno pored drugoj, a ne jedno u drugo... u slučaju da hoćeš izvaditi iz punjača K800, automatski ti se i slušalice iskopčavaju...![]()
a ako spojim punjac i na njega usb kabel? onda ce mi puniti sa dva izvora (pc i struja)
iPhone 5s 16 GB
mislim da neće... onda bi trebao USB kabel prepoznati samo kao USB kabel, a ne kao punjač...Izvorno postao imatic
![]()
Valjda su nekako i to izveli...![]()
![]()
Onda ti struja dodje na dva razlicita pina, pa mobitel odlucuje koji ce koristiti. Isprobano.
Mislim da se u tom slucaju odluci za punjac (ipak je on jaci).![]()
Zadnji uredio ravilov : 26-11-2006 u 03:17
a ne jos najbolje da mob crkne ono iskre na sve strane i ono mob pougljenio crni nikakav![]()
bravo....pitanje dana....mislim da biti to trebao znati....Izvorno postao imatic
pa fala Bogu da će mob prihvatiti punjač, a USB kabel za svoju svrhu, samo sad ne i za punjenje....![]()
kad se vec prica o punjenju i usb, zasto kad spojim usb kabel na k800i pocne puniti tek onda kad ode u mod za prijenos datoteka..al tad mi je mob u biti beskoristan..
recimo da ga hocu puniti i rabiti normalno MyPhoneExplorer
Hm, pa ne bas. Meni se puni cim ga spojim na USB (i ako su dobro instalirani driveri... malo glupo ali tako je). Neovisno o nacinu rada. I kad ga spojim u Phone mode, opet se puni.
Izvorno postao ravilov
driveri su uredno instalirani...ali kad spojim, nece punit
firmware je R1ED001
Onda odi u servisni menu (desno, *, ljevo, ljevo, *, ljevo, *) i tamo uključi punjenje preko USB-aIzvorno postao tomios
P.S. desno i lijevo znači pomakni džojstik u tom smjeru![]()
Izvorno postao mbusic
ma znam kako se ulazi
uppssss, ja tamo vec jesam prckao i ocito nisam skontao da sam iskljucio punjenje:bunny:
Anyway, hvala![]()
Bookmarks