imam jednog V3 i nije bas dugo u potrebi,ali ima prasine u display`u .....tko moze to da cisti?ne,nema garanciju ...;D
se da to samo raditi,sta je potrebno?
Printable View
imam jednog V3 i nije bas dugo u potrebi,ali ima prasine u display`u .....tko moze to da cisti?ne,nema garanciju ...;D
se da to samo raditi,sta je potrebno?
pa rastavi ga i ispuši= Citat =:
Izvorno postao nokman
jos nisam cuo da netko ima prasine u v3
kako ga rastaviti?
treba neki torx za to?
Ja svoj čistim redovito svaki mjesec:thumbup: ;D ;D ;D
također imam v3 i luuuud sam više od te prašine!!! :wall: prek dana vani niš ne vidim...e sad kak to otvorit a da ne oštetim ekran..ak može u par koraka opis!tnx
imas u linkovima tutor za rastavljanje, skini s ga pa ces vidjet kak se raskapa v3. obrisi ili ispusi s necim , malo improviziraj
torx 6 je u pitanju. :)
da da, i moj v3 je bio ko nov,bez ogrebtine,ko iz ducana, a iznutra pola ekrana u prasini...prek dana me ubijalo pa se rjesio moba,nikad nisam imao problema s prasinom ni na jednom mobu al ova v3 uzas,ne znam ni kak je dosla tam prasina,izgleda prilicno zatvoreno...nisam znao da se to moze cistit..izgleda mi komplicirano rastavljat taj display
http://rapidshare.com/files/12162278/SM_V3_05_L12.zip
evo video tutor za rastavljanje nebi trebalo bit grešaka
stvarno ste mi puno pomogli,da ne trebam nosit mob na servis,a nemam vise garanciju...a i ziher bi mi masno naplatili!puno fala :thumbup:
i jesi ocistio sam ili...??? ...i dalje ostalo prasnjavo :)
netreba ti nikakvi torx , ja primim s noktom sa strane kod stakla (nije staklo neka plastika šta li već) , potegnem ga , staklo se odljepi i skinem ga dolje