Zanima me da li može c81 na kojem je uključen web n walk poslužiti kao modem da se preko njega komp spoji na internet? da li se to može napraviti i što sve treba? HVALA! :wstupid:
Printable View
Zanima me da li može c81 na kojem je uključen web n walk poslužiti kao modem da se preko njega komp spoji na internet? da li se to može napraviti i što sve treba? HVALA! :wstupid:
Ja mislim da bi moglo preko BT,jer sam se ja na laptopu spajao na net sa K700i.
a može li sa originalnim kabelom? mislim imam instaliran MPM ali mi nešto neće prepoznat mob.
Od serije 35 svi Siemensi imaju ugrađen standardni modem, ne vjerujem da C81 nema.
modem je prepoznat u control panelu i u device manageru, query modem odradi samo ga MPM ne želi prepoznat. C81 ima soft 51 , a MPM je 4.06.21.31.1. vjerojatno je problem u MPM-u. Ima li koji drugi soft da može se spajati preko moba na net koristeći edge? :wstupid: :thumbup:
Za koristenje modema nije ti potreban MPM, ako komp prepoznaje C81 kao modem onda jos samo treba u extra settings od modema dodati jedan string. Ovo pisem s mobitela, pa cu ti string napisat kad dodjem doma.
evo uspjeh sa službom za korisnike i upisali smo redak u extra initialization commands. Radi kao zvrk i kao što ste rekli spaja se bez dodatnog softa.:wstupid:
at+cgdcont=1,"ip","web.htgprs"