tražim koju normalnu igricu za w810 i nikako ništa da nadjem, a npr za k800 i 6280 nadjem bez problema.....
može netko pomoći?
Printable View
tražim koju normalnu igricu za w810 i nikako ništa da nadjem, a npr za k800 i 6280 nadjem bez problema.....
može netko pomoći?
pogledaj malo pod linkovima, tamo imas igara za skinuti, samo treba malo potraziti= Citat =:
Izvorno postao makiprodol
pretraži malo po forumu jedan dečko je masu stranica bio napiso za SE skidanje igara, tema i svačeg ostalog
i da, igrice za W810 su ti od K750, K700, W800
Planiram kupiti W810, to mi je prvi SE mobitel, do sada sam imao Nokiu,Samsung i Motorolu. Zanima me kako se instaliraju igrice na
taj (vidi gore) mobitel skinute s neta, onaj ko bude mi odgovaral
molim ga da mi postupak objasni step by step.
Unaprijed zahvaljujem.
priko kabela pribacis u others onda kad prckas po mobitelu odes u drugo i tamo instaliras
Ima ti puno linkova za skidanje igrica kako je imatic rekao,tamo potrazi.= Citat =:
Izvorno postao symo
Najbolje stranice su www.noeman.org i www.forum.minig.co.uk samo se moraš registrirati.
Igre prebacujes sa pc-a u mobitel preko kabla.Igre ti prebacuje u folder Drugo,pa ides u njega,i kliknes na igru i on ti sam instalira i pita te gdje da prebacis igru u folder aplikacije ili igre,odgovor je da prebaci u folder Igre.I to je to.:thumbup:
Sretno.