pogledaj malo pod linkovima, tamo imas igara za skinuti, samo treba malo potrazitiIzvorno postao makiprodol
tražim koju normalnu igricu za w810 i nikako ništa da nadjem, a npr za k800 i 6280 nadjem bez problema.....
može netko pomoći?
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
pogledaj malo pod linkovima, tamo imas igara za skinuti, samo treba malo potrazitiIzvorno postao makiprodol
iPhone 5s 16 GB
pretraži malo po forumu jedan dečko je masu stranica bio napiso za SE skidanje igara, tema i svačeg ostalog
i da, igrice za W810 su ti od K750, K700, W800
iPhone 5s 16 GB
Planiram kupiti W810, to mi je prvi SE mobitel, do sada sam imao Nokiu,Samsung i Motorolu. Zanima me kako se instaliraju igrice na
taj (vidi gore) mobitel skinute s neta, onaj ko bude mi odgovaral
molim ga da mi postupak objasni step by step.
Unaprijed zahvaljujem.
priko kabela pribacis u others onda kad prckas po mobitelu odes u drugo i tamo instaliras
Ima ti puno linkova za skidanje igrica kako je imatic rekao,tamo potrazi.Izvorno postao symo
Najbolje stranice su www.noeman.org i www.forum.minig.co.uk samo se moraš registrirati.
Igre prebacujes sa pc-a u mobitel preko kabla.Igre ti prebacuje u folder Drugo,pa ides u njega,i kliknes na igru i on ti sam instalira i pita te gdje da prebacis igru u folder aplikacije ili igre,odgovor je da prebaci u folder Igre.I to je to.![]()
Sretno.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Bookmarks