-
Vario - WiFi problemi
Primjetio sam da se o ovome već pričalo ali...
Stolno računalo (fifi) mi je spojeno na adsl i ima WiFi preko kojeg se pokušavam spojiti na net variom. No ne ide. Postavke: ad hoc, shared, wep i network key.
Vario se uspije spojiti na fifija ali nece na net.
Pomozite molim vas.
-
pojasni malo to nece na net. Jel dobijes neku poruku?
-
Ništa ne prijavljuje. Jednostavno ne ide na net. Ne znam kako bih bolje pojasnio svoj problem.
connecting... zatim locating... i nakon toga The page cannot be found. Check the name and try again.
-
-
internet explorer. Inace notebook sam spoji na fifija bez problema. Imam podešen default geteway i dns.
-
sad se ne sjecam, ali da nije neki sukob s nekom drugom npr. GPRS konekcijom di je u proxyju nastiamo 'this network connects to internet' pa da je to diseblati.
-
Probah i ne ide. Za pop..dit. Nisam još imao prilike naletiti u gradu na neku mrežu da ga na njoj isprobam. Ako će na nekoj drugoj raditi onda je stvar u zaštiti moga stolnog računala. Ako kome padne kaj pametno na pamet nek mi napiše štogod.
-
Mislim da je drug mile naišao na nešto.
Jesi li siguran da ti je u START>SETTINGT>CONNECTIONS>CONNECTIONS>ADVANCED>SE LECT NETWORKS na prvom mjestu stavljeno na My Work network.
Mada se meni i bez toga spaja preko WLAN-a, mislim čak i kad mi je sve ostalo na gprs namješteno.
-
Ne hoda ništa od vaših prijedloga.
Izgleda da mu smeta zaštita na stolnom kompu.