pojasni malo to nece na net. Jel dobijes neku poruku?
Primjetio sam da se o ovome već pričalo ali...
Stolno računalo (fifi) mi je spojeno na adsl i ima WiFi preko kojeg se pokušavam spojiti na net variom. No ne ide. Postavke: ad hoc, shared, wep i network key.
Vario se uspije spojiti na fifija ali nece na net.
Pomozite molim vas.
Di si bio?
pojasni malo to nece na net. Jel dobijes neku poruku?
Ništa ne prijavljuje. Jednostavno ne ide na net. Ne znam kako bih bolje pojasnio svoj problem.
connecting... zatim locating... i nakon toga The page cannot be found. Check the name and try again.
Zadnji uredio hrvojesf : 09-11-2006 u 00:12
Di si bio?
koji browser koristis?
internet explorer. Inace notebook sam spoji na fifija bez problema. Imam podešen default geteway i dns.
Di si bio?
sad se ne sjecam, ali da nije neki sukob s nekom drugom npr. GPRS konekcijom di je u proxyju nastiamo 'this network connects to internet' pa da je to diseblati.
Probah i ne ide. Za pop..dit. Nisam još imao prilike naletiti u gradu na neku mrežu da ga na njoj isprobam. Ako će na nekoj drugoj raditi onda je stvar u zaštiti moga stolnog računala. Ako kome padne kaj pametno na pamet nek mi napiše štogod.
Di si bio?
Mislim da je drug mile naišao na nešto.
Jesi li siguran da ti je u START>SETTINGT>CONNECTIONS>CONNECTIONS>ADVANCED>SE LECT NETWORKS na prvom mjestu stavljeno na My Work network.
Mada se meni i bez toga spaja preko WLAN-a, mislim čak i kad mi je sve ostalo na gprs namješteno.
Ne hoda ništa od vaših prijedloga.
Izgleda da mu smeta zaštita na stolnom kompu.
Di si bio?
Bookmarks