-
data cabel
Bok ljudi, trebam pomoc, nemogu nigdje nac data cabel za samsunga C100, jel zna tko di tog ima i cijenu odprilike!! Imam infracrveni al to bas ne funkcionira a i u prirucniku od C100 pise da se bolje koristiti data cabelom nego infracrvenim!! o ovome je vec pisao dj_velja al nitko nije odgovorio pa se sad nadam da ce neko nekaj napisat
-
Naravno da piše da se koristiš njihovim.Kak bi inače zaradili na tim kabelima? :) Reci mi:koji soft za njega imaš?
-
neznam di to pise koji software imam, s infracrvenim nemogu nis presnimit makar mi se komp i mobitel prepoznaju al nis nemogu presnimit dok sam s T300 i na T300 bez problema s infracrvenim presnimavao
-
Za samsung fone moraš imat easy studio u compu.Skini je na sa samsungove stranice
-
Re: data cabel
E ako si kupio kabel daj mi onda javi !!!
PUNO HVALA
antonijo
-
Ovako je moje mišljenje: Dakle ukoliko C100 ima port kao ostali samsunzi (širok i tanak) onda je jedan kabel za sve i imaš ga kupit i Europitrade-u.Javim uskoro cijenu
-
pa baš nebi rekao jer sam imao prilike imat taj kabel (za V200) doma i nije islo a isto je sirok kao i ostali ....hvala
-
Najbolje rješenje bi ti bilo irda adapter.Jeftiniji je od samsungovog kabela a dok prodš mob sljedeći (ak će imat irdu) ćeš s time isto moći koristit.Ja sa E700 koristim time i zbilja je zakon stvar
-
pozdrav
E a koliko si platio IrDA i na kakav port ide serijski ili usb ???? :angry:
-
Kupio sam ti u chipoteci a cijena...Bila je oko 270kn mislim...
-
USB je i radi odlično.Mislim da je cijena 222kn ali nisam siguran
-
evo ja sam kupio infracrveni, 290 kn....sve radi super(skoro pa super) s EasyGPRS-om
-
To ti nije soft za razmjenu slika.Tebi treba Easy Studio
-
Hrc jel ima serijski adapter jer ja nemrem uključit USB.
-
Irda serijski?Ima ne brini.Kak nemreš uključit usb?Mislim kaj se tu ima uključivat?