Naravno da piše da se koristiš njihovim.Kak bi inače zaradili na tim kabelima?Reci mi:koji soft za njega imaš?
Bok ljudi, trebam pomoc, nemogu nigdje nac data cabel za samsunga C100, jel zna tko di tog ima i cijenu odprilike!! Imam infracrveni al to bas ne funkcionira a i u prirucniku od C100 pise da se bolje koristiti data cabelom nego infracrvenim!! o ovome je vec pisao dj_velja al nitko nije odgovorio pa se sad nadam da ce neko nekaj napisat
Naravno da piše da se koristiš njihovim.Kak bi inače zaradili na tim kabelima?Reci mi:koji soft za njega imaš?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
neznam di to pise koji software imam, s infracrvenim nemogu nis presnimit makar mi se komp i mobitel prepoznaju al nis nemogu presnimit dok sam s T300 i na T300 bez problema s infracrvenim presnimavao
Za samsung fone moraš imat easy studio u compu.Skini je na sa samsungove stranice
E ako si kupio kabel daj mi onda javi !!!
PUNO HVALA
antonijo
Silent
Ovako je moje mišljenje: Dakle ukoliko C100 ima port kao ostali samsunzi (širok i tanak) onda je jedan kabel za sve i imaš ga kupit i Europitrade-u.Javim uskoro cijenu
pa baš nebi rekao jer sam imao prilike imat taj kabel (za V200) doma i nije islo a isto je sirok kao i ostali ....hvala
Silent
Najbolje rješenje bi ti bilo irda adapter.Jeftiniji je od samsungovog kabela a dok prodš mob sljedeći (ak će imat irdu) ćeš s time isto moći koristit.Ja sa E700 koristim time i zbilja je zakon stvar
E a koliko si platio IrDA i na kakav port ide serijski ili usb ????![]()
Silent
Kupio sam ti u chipoteci a cijena...Bila je oko 270kn mislim...
USB je i radi odlično.Mislim da je cijena 222kn ali nisam siguran
evo ja sam kupio infracrveni, 290 kn....sve radi super(skoro pa super) s EasyGPRS-om
To ti nije soft za razmjenu slika.Tebi treba Easy Studio
Hrc jel ima serijski adapter jer ja nemrem uključit USB.
Irda serijski?Ima ne brini.Kak nemreš uključit usb?Mislim kaj se tu ima uključivat?
Bookmarks