joj kako mrzim ta stvorenja... kad sam bio klinac volio sam ih palit upaljačem... pa kad prdne izbije plamičak ;D šala...
nego ovo je njihovo vrijeme i sada upravo gledam kako mi po zavjesi migolji... fuj!
Printable View
joj kako mrzim ta stvorenja... kad sam bio klinac volio sam ih palit upaljačem... pa kad prdne izbije plamičak ;D šala...
nego ovo je njihovo vrijeme i sada upravo gledam kako mi po zavjesi migolji... fuj!
Joooj, neki dan mi je uletio u 4 h ujutro. Bio na kompu, gledam koji k.... Brzo komad papira, uhvatim ga, bacim van i čak kroz papir su mi se prsti usmrdili. Užas! :D
;D bože svašta.. Nemoj se opterečivat sitnicama :thumbup:
a šta je najgore prdne ak ga pogledaš... e da i još lete... pa joj.... bolje je prošao martin nego pčela kod boga :D
neki dan sam jednoga zgnječio... a što je najgore, zgnječio sam ga na sred monitora...
onak, instikt, imao sam neke musice, totalno mračna soba pa sam njih gnjecio i onda on sleti i ja eto refleks... fuj...
topik o smrdljivim martinima... e sad sam stvarno vidio sve :D
Similar Threads -> V600 aston martin firmware
Ahahahaha! ;D
nisam ni sumnjala da je compov to otvorio :notooth:
ali je nevjerojatno da su svi prokomentirali i rekli gdje su ga zgnječili ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
pa kolko god tema bila glupa...
Sta sad, da nije Compov otvorio, ja bi ;D
meni je najludje bilo jednom kad ja macka ganjala jednog po stanu i kad ga je ugrizla, nakon toga je pola sata kihala i kasljala :notooth:
de,svi me napadate u zadnje vrijeme :(
mrzim i ja smrdljive martine,ali tu ih fala bogu i nema previse,ja ga odmah usisam :D
Imali smo mi jednog u školi, još u osnovnoj. Al onda smo rekli profi pa ga je natjerala da se okupa...
As ti bedastih životinja:lmao:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Danas mi je baš jedan uletil u ured,frend mi je odletil od njega 5 metri,a ja sam ga nježno na papir stavil i kroz prozor bacil.
Ljudi, da vas pitam, imate li možda islustva s miševima u kući?
Meni su se pojavili prije nekih 2 tjedna. Do sada sam ih uhvatio na ljepilo dva, jednog većeg, i danas jednog maleckog.
Kažite mi, koje bolesti mogu miševi (kućni, hmm) prenijeti?
kad smo kod miševa, danas u školi pod satom se jedan malo prošetao;D , da ste vidjeli cure to je vrištalo oko minutu i kasnije nisu smjele spustit noge na pod;D ;D
Ma, sve te živine mi nimalo nisu drage!
Smrdljivog martina uvijek lagano namamim na komad papira i polako ga prinesem prozoru i onda otresem. Nije me toliko gad toga, ali Boga mi, miševi su prava napast!
A nije ga ni ugodno vidjeti da se šeta stanom, bilo gdje u zatvorenom.
Možda su to sve predrasude, ali volio bih da me netko razuvjeri.:)
Zna li netko kako se smrdljivi martin zove na engleskom?
Sumnjam da se zove "Stinky Martin" ili "Smelly Martin".
ovako: latinski naziv je Nezara virudula pa ti googlaj za engleski!:thumbup:
edit: našla sam: "Southern Green Stink Bug"
E dobro da sam radio ove godine u dezinsekciji pa ti sad mogu reć sta da napraviš!!! nabavi si otrova za miševe!!! mi svo to tu u Rijeci dijelili besplatno!!! a sa ljepilom nečeš bas puno postići jer se oni naviknu na to pa onda obilaze te kartone na koje si stavio ljepilo!!!= Citat =:
Izvorno postao Moby
Sva sreća da živim na 8. katu pa do mene ne dođe većina tih malih gamadi ;D
Hehe, ja sam na trećem, pa ih ne smeta!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Čuo sam da taj otrov za miševe djeluje jako dobro, ali je jedini problem što ne znaš gdje je miš otegnuo papke. Pa se usmrdi negdje na mjestu koje je nedostupno, npr iza trokrilnog ormara... E, to su gušti!;D
Sve su to gadne beštije, ali isto su mi najmrže one sitne mušice što idu na monitor, pa me živciraju. a ako ih ubijen onda me mrljua živcira, a uopće nisam živčan inaće!
ma smrdljivi marin je meni nije uopće naka napast samo se bojim da mi ne dođe va gamad od tih prokletih miševa ,žohara i mrava, nije da se bojim nego mi je to odvratno , sva sreća da nemam s tim problema , al svejedno treba redovito zvat stričeke da pošpricaju da nebi bilo nepozvanih gosti u kući.....bolje spriječiti nego liječiti......
A dali netko zna one male bubice što se mogu nači na drvetu Brezi.
Jao ti ga smrada od njih!!
Za hvatat miševe najbolji je orah. Prepolovite orah i učvrstite ga na mišolovku. Za one koji žele miša samo izbaciti, a ne ubiti ;D, pod lonac namjestite pola oraha, s ljuskom naravno, tako da je ljuska okrenuta prema van. Kad miš zagrize orah lonac ga poklopi. Ne zaboravite staviti karton ispod lonca. Miša poslije izbacite van ;D.
A kad smo već kod Smrdljivog Martina zamislite kako je s malinom pojesti i njega.