joj kako mrzim ta stvorenja... kad sam bio klinac volio sam ih palit upaljačem... pa kad prdne izbije plamičakšala...
nego ovo je njihovo vrijeme i sada upravo gledam kako mi po zavjesi migolji... fuj!
joj kako mrzim ta stvorenja... kad sam bio klinac volio sam ih palit upaljačem... pa kad prdne izbije plamičakšala...
nego ovo je njihovo vrijeme i sada upravo gledam kako mi po zavjesi migolji... fuj!
Seriously?
Joooj, neki dan mi je uletio u 4 h ujutro. Bio na kompu, gledam koji k.... Brzo komad papira, uhvatim ga, bacim van i čak kroz papir su mi se prsti usmrdili. Užas!![]()
a šta je najgore prdne ak ga pogledaš... e da i još lete... pa joj.... bolje je prošao martin nego pčela kod boga![]()
Seriously?
neki dan sam jednoga zgnječio... a što je najgore, zgnječio sam ga na sred monitora...
onak, instikt, imao sam neke musice, totalno mračna soba pa sam njih gnjecio i onda on sleti i ja eto refleks... fuj...
topik o smrdljivim martinima... e sad sam stvarno vidio sve![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]