sony h2 - problem s baterijom
Nakon par dana intenzivnog dumanja:zbunj: i vijećanja sa samim sobom, naravno uz pomoć interneta, posebno ovog foruma i uz jos par stranica (e-fotografija, tomislavdekovic, digicams i jos neke stranjske digitalreview, stevicarivju i tako nesto) odlucio se kupiti sony dsc h2. OK mi aparat, dobar zoom, mogu nesto manualno trkeljat, i tako to.....ali zasto da je sve ok...mora biti neka pizdarija.....kupim u hami u frankopanskoj torbicu samsonite za 80 kuna i dvije AA rezervne baterije (hamine 2600 mAh HR6 neka oznaka na njima)......i iz nekog razloga ih aparat ne podnosi:nono: ......
sad pitanja glase:
da li je sony na naki nacin zastitio svoj aparat da ne mozes stavljati nego njihove baterije......ako jest, da ga mogu vratit odmah bi ga vratio da im j....onog kog se vec u takvim slucajevima j...:rifle: .......a ako nije, i ako je problem u tim haminim baterijama, moze li mi netko iz iskustva napisati koje baterije i koji punjac da kupim, ili jos bolje koje baterije da kupim da se mogu puniti i na onaj sony punjac koji se dobije s aparatom.........i da li je uopće preporučljivo puniti druge baterije tim punjačem....
hvala, na svim postovima koje ste ispisali i na ogromnoj pomoci glede odabira aparata (jedan od vas sto puno pise na ovom forumu, zaboravih ime, uvijek pise o canonu kao najboljem, ali u mene ipak presudilo 500-600 kuna manje, jebi ga),
i hvala unaprijed na odgovoru na postavljeno pitanje...
Pozdrav