trenutno imam 6630, razmisljam da kupim n90.. ima li neko iskustva n90 i dali je kupiti ?
unaprijed hvala :thumbup:
Printable View
trenutno imam 6630, razmisljam da kupim n90.. ima li neko iskustva n90 i dali je kupiti ?
unaprijed hvala :thumbup:
Ak imaš priliku da je kupiš, uzmi je i nećeš se razočarati
pa nemam nikakavu super ponudu ali sam razmisljao da 6630 poklonim curi kojoj su ukrali mob, a da ja kupim taj jer nevolim one klaasicne...
n90 mi je mocno izgleda a sigurno je i unutra, samo me interesuje kvalitet, sta bi se desilo kad bi mi ispao i sl. znaci izrada..
ako ti velicina nesmeta i to sto nema vibraciju uzmi ga.
Ma, ne znam baš! Ja sam je imao u dva navrata i nijednom dulje od 15 dana. Mobitel sam po sebi jest moćan-odličan ekran, dobar zvučnik, komocija kod tipkanja...= Citat =:
Izvorno postao lov2xlr8
ALI s druge strane, nema vibru, slabašna baterija koja traje 1 dan, nezgrapnost pri rasklapanju (double clam) mi nisu baš fascinirajući.
Mob je pre prevelik, pa čak i za jedan Symbian mob.
Ako ikako možeš, razmisli i o drugim ponudama nekih Symbiana, da ti se ne dogodi da ovog prodaš već 10-ti dan, a dosta teško ćeš ga ikome prodati. Ja sam kupca za potpuno novu n90 tražio malo više od mjesec dana.
Ne bih ga uzeo. Previše pokretnih dijelova, katastrofalna baterija, nedostatak vibre anuliraju sve prednosti. I stvarno je velik (meni osobno ne smeta, al sam u manjini).
ne smeta mi sto je velik :throw: hahahaha imam i gd55 hihihi ako mi zatreba mali, ali posto nisam spijun nesmeta mi njegova velicina :P
to sto nema vibraciju mi takodje ne smeta, a ni preklop, interesuje me samo
izrada, jeli cvrst, dali se klima, sve u svemu je li kvarljiv?
Ovo potpisujem...= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Jedino što mi se na mobu sviđa je ekran i kamera... Ostalo mi i nije baš nešto...
Dosta je kvalitetno izrađen ja sam ga imo jedno 8mj. i ono otvaranje mi se niš nije rasklimalo jednako mi se rasklapo nakon prvog dana i nakon 8mj. , pao mi je par puta i niš mu nije bilo,a kamera je prva liga :thumbup:
ja ga imam negdje pola godine. ful sam zadovoljna.ne klima se nista, jako je kompaktan.pao mi je jednom, dvaput zesce na pod i nista nije bilo.punim ga svaka 3 dana negdje, al ak brijem po aplikacijama onda svaki dan. meni je jedini minus to sto kad nakrcam karticu od 1 gb malo sporije radi.
:thumbup: tome sam se i nadao..
:spin:
ako mozes preci preko nedostataka kupi ga:thumbup: :thumbup: :thumbup: