trenutno imam 6630, razmisljam da kupim n90.. ima li neko iskustva n90 i dali je kupiti ?
unaprijed hvala![]()
trenutno imam 6630, razmisljam da kupim n90.. ima li neko iskustva n90 i dali je kupiti ?
unaprijed hvala![]()
jebes ucenje, uci jebanje..
Ak imaš priliku da je kupiš, uzmi je i nećeš se razočarati
Bom Chicka WahWah
pa nemam nikakavu super ponudu ali sam razmisljao da 6630 poklonim curi kojoj su ukrali mob, a da ja kupim taj jer nevolim one klaasicne...
n90 mi je mocno izgleda a sigurno je i unutra, samo me interesuje kvalitet, sta bi se desilo kad bi mi ispao i sl. znaci izrada..
ako ti velicina nesmeta i to sto nema vibraciju uzmi ga.
Ma, ne znam baš! Ja sam je imao u dva navrata i nijednom dulje od 15 dana. Mobitel sam po sebi jest moćan-odličan ekran, dobar zvučnik, komocija kod tipkanja...Izvorno postao lov2xlr8
ALI s druge strane, nema vibru, slabašna baterija koja traje 1 dan, nezgrapnost pri rasklapanju (double clam) mi nisu baš fascinirajući.
Mob je pre prevelik, pa čak i za jedan Symbian mob.
Ako ikako možeš, razmisli i o drugim ponudama nekih Symbiana, da ti se ne dogodi da ovog prodaš već 10-ti dan, a dosta teško ćeš ga ikome prodati. Ja sam kupca za potpuno novu n90 tražio malo više od mjesec dana.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne bih ga uzeo. Previše pokretnih dijelova, katastrofalna baterija, nedostatak vibre anuliraju sve prednosti. I stvarno je velik (meni osobno ne smeta, al sam u manjini).
Zadnji uredio marko6630 : 12-10-2006 u 22:28
Testis unnus, testis nullus!
ne smeta mi sto je velik :throw: hahahaha imam i gd55 hihihi ako mi zatreba mali, ali posto nisam spijun nesmeta mi njegova velicina
to sto nema vibraciju mi takodje ne smeta, a ni preklop, interesuje me samo
izrada, jeli cvrst, dali se klima, sve u svemu je li kvarljiv?
Ovo potpisujem...Izvorno postao marko6630
Jedino što mi se na mobu sviđa je ekran i kamera... Ostalo mi i nije baš nešto...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks